”Planurile pentru Primăria Capitalei merg în linie dreaptă doar pentru autorități, pentru că cetățenii sunt mai confuzi ca niciodată. După lungi dezbateri, candidaturi anunțate sau retrase, votanții încă nu știu ce opțiuni au. Iar în tot acest context, deși Coaliția și-a luat gândul de la medicul Cătălin Cîrstoiu, orașul este încă împânzit cu panouri publicitare, care nu fac altceva decât să stârnească mirare”, a transmis Christian Sabbagh.

”Știți care sunt cei care au intrat în cursă? Păi în afară de Piedone și actualul mai e altcineva...

la PN..PNȚCS...sau... PNL! USR... ăăă...PSD...Cetățenii sunt confuzi în momentul acesta? Da...ca și mine... vă simțiți confuz? Da... ”, spune un domn. 

Bucureștenii nu știu care sunt candidații la alegeri

Iar domnul din imagini este doar unul dintre bucureștenii care încep să își pună clasica întrebare: eu cu cine votez? Cei mai mulți au pierdut șirul dezbaterilor cu privire la candidații care au intrat în cursa pentru perla coroanei. Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone sunt cei mai întipăriți în mintea bucureștenilor, în timp ce ultimele decizii ale Coaliției încă sunt procesate. PSD și PNL l-au retras pe Cătălin Cîrstoiu și au pornit pe drumuri separate spre primărie, cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

”Știți cine candidează pentru Primăria Capitalei? Ăăă...nu știu exact. Am înțeles că domnul care a fost la sectorul 5, doamna Firea am înțeles de dimineața...și

domnul de la PNL, nu știu exact!”, zice o doamnă.

”Nimic nu mai înțeleg! Chiar nu știu ce să mai înțeleg!”, a mai spun o doamnă.

Citește și: Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

În zonele aglomerate din București, fiecare formațiune politică a amplasat câte un cort de campanie- pentru semnături și alte informații.

”Păi am semnat pentru primar, pentru deputați, pentru... Păi pentru ce primar ați semnat ca s-a schimbat acum, nu mai e domnul Crîstoiu. Păi am semnat pentru celălalt care a venit la rând... pentru doamna Firea, da! Pentru doamna Firea!”, a adăugat cineva.

Coaliția a renunțat să-l mai susțină pe Cătălin Cîrstoiu, dar șansa oferită inițial medicului a rămas la vedere... pe panourile publicitare.

”Și domnul Cîrstoiu? Nu-l cunosc, nu știu ce să zic, mi se pare om serios”, a precizat altcineva.

Citește și: Cine este Cătălin Cîrstoiu, contracandidatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei la alegerile din 2024?

”N-am văzut afișul, cred că multă lume nici nu-l cunoaște...”, a mai spun o femeie.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Lupta pentru Primăria Capitalei se va purta între Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea și Sebastian Burduja. Cu toate acestea, întrebați ce așteptări au de la viitorul primar general, oamenii au un răspuns tranșant.

”Toți vor să fie acolo unde își doresc, dar noi așteptări de la ei nu prea mai avem!”, a concluzionat cineva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si