După ce accidentele petrecute pe căile ferate din țară s-au înmulțit în ultimii ani, și controalele s-au înăsprit. Poliția transporturilor a vrut să vadă câți mecanici de locomotivă vin băuți la serviciu. Iar rezultatele primelor verificări sunt surprinzătoare. Colega mea, Larisa Rațiu, știe mai multe despre acest subiect, a transmis Simona Pătruleasa.

Angajați CFR, băuți la serviciu

Poliția transporturilor a verificat de la începutul anului și până în prezent, peste 100 de angajați CFR, iar rezultatele nu au fost tocmai favorabile. Spunem asta pentru ca 10 angajați au fost prinși sub influența alcoolului la muncă, iar 9 dintre ei au fost surprinși chiar în fapt, adică erau cu sticla de alcool în mână. Vorbim despre mecanici și impiegați în mișcare al căror rol este mai mult decât important în transportul pe căile ferate.

Citește și: VIDEO-Urmărire ca în filme în județul Harghita. Un șofer băut a fost scos cu forța din mașină, în timp ce se afla în vacanță. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

1,39% a fost cea mai mare concentrație de alcool pur expirat în sange, depistată la un impiegat de mișcare din Timișoara și la un paznic de barieră din București.

Pentru ca această situație poate pune în pericol viața călătorilor, polițiștii de la transporturi spun ca astfel de controale spontane vor avea loc și în perioada următoare.

Până acum, au fost verificați angajați CFR din București, Brașov, Gorj, Argeș, Giurgiu și Timișoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si