Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității Carol Davila și candidatul Alianței PSD-PNL în cursa pentru Primăria Capitalei, a răspuns celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifei.

El a răspuns mai multor întrebări adresate de Denise Rifai în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D și a lăsat publicul să intre în culisele vieții sale.

Cătălin Cîrstoiu, despre lovitura diagnosticului de cancer

Cătălin Cîrstoiu a fost desemnat candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, însă puțini sunt cei care știu prin ce greutăți a trecut acesta până a ajunge unde este astăzi.

Printre multele întrebări referitoare la candidatura sa la Primăria Capitalei, partidele din jurul său și concurența cu Nicușor Dan, au fost și întrebări referitoare la diagnosticul crunt pe care l-a primit cu ani în urmă.

Citește și: Cine este Cătălin Cîrstoiu, contracandidatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei la alegerile din 2024?

catalin cirstoiu 40 de intrebari

Printre multele întrebări referitoare la candidatura sa la Primăria Capitalei, au fost și întrebări referitoare la diagnosticul crunt pe care l-a primit cu ani în urmă.

[Sursa foto: Youtube Kanal D România]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Pentru Cătălin Cîrstoiu, totul a început în anul 2009, când într-o zi își aranja cravata, iar într-un moment a simțit un nod în zona gâtului.

El a făcut ulterior demersurile necesare pentru a investiga situația îndeaproape și a apelat la o clinică medicală din Viena.

În urma unei biopsii s-a constatat că medicul, care pe atunci avea vârsta de 35 de ani, a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a reușit să învingă boala nemiloasă, iar duminică, la emisiunea „40 de Întrebări cu Denise Rifai”, el a povestit în detaliu cum i s-a schimbat viața din acel moment.

„Nu e deloc un moment fericit. Acum vorbesc poate un pic mai detașat despre treaba asta prin prisma faptului că am trecut prin boala asta. La vârsta aia, să primești o astfel de veste, a fost o tragedie reală, pentru că, mie mi s-a părut la momentul ăla că s-a năruit tot. Vă dați seama că voiam un copil, dar a trecut la realizări care pot fi făcute dacă trăiesc”, a povestit Cătălin Cîrstoiu în cadrul interviului televizat de la Kanal D.

catalin cîrstoiu

Iată ce spune Cătălin Cîrstoiu, după mai mulți ani de la aflarea diagnosticului de cancer.

[Sursa foto: Youtube Kanal D România]

Acesta a povestit greutățile prin care a trecut și a încercat să privească situația și din ochii părintelui care este acum, la rândul său. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„Mi-e foarte greu să îmi aduc aminte și acum, ca părinte, îmi dau seama ce a fost în sufletul părinților mei. Numai părinte să nu fii și să-ți vezi copilul așa. Mă gândesc ce aș avea eu în suflet”

, a povestit acesta.

Citește și: Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cătălin Cîrstoiu a vorbit și despre sprijinul primit din partea familiei și soției sale. În prezent, el se bucură de fiecare zi din plin, după ce a reușit să vadă viața cu ochi mai buni și are un mesaj pentru cei de acasă:

„A fost un moment foarte dificil. O cumpănă reală care, din fericire, a trecut. M-a făcut să văd altfel lucrurile, m-a făcut să văd că fiecare zi trebuie să o închei fiind mulțumit, că ce ai făcut a fost bine, că n-ai greșit, că oricum nu se mai întoarce nimic, absolut nimic. Trăiește-ți fiecare zi ca și cum ar fi ultima”, a declarat aceasta la 40 de întrebări cu Denise Rifai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si