„Premiera peliculei a reprezentat o apariție de gală pentru sportiv, care a venit alături de soția lui, Ioana, dar și o reuniune a sportivilor de talie mondială, precum Nadia Comăneci, Boris Becker sau Gheorghe Hagi”, a transmis Cristina Dorobanțu.

„Nasty”, premieră uluitoare

Ilie Năstase și-a făcut apariția la premierului filmului Nasty, precum o adevărată vedeta de la Hollywood. Venit alături de Ioana, frumoasa lui soție, Ilie Năstase și-a făcut apariția îmbrăcat într-un costum negru, extrem de elegant, accesorizat cu papion, cascheta de general și ochelari de soare.

Încălțat cu pantofi bătuți în cristale negre, Ilie Năstase a fost cu adevărat în centrul atenției.

Citește și: VIDEO- Două premiere în timp record! Trump, primul fost președinte din istoria SUA, judecat penal și primul inculpat care a adormit în sala de judecată

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

„Sunt foarte fericit să văd atâta lume. Domnului Tudor Giurgiu, care a regizat, i-a luat trei ani ca să facă filmul ăsta. E un film foarte bine realizat, care a fost invitat şi la Cannes, asta este o noutate”, a spus Ilie Năstase.
Premiera filmului care vorbește despre viața și cariera lui Ilie Năstase a fost onorată de prezența unor nume mari din sportul mondial, care și-au dorit să îi fie alături marelui sportiv.

Boris Becker, Ion Ţiriac, sau Gheorghe Hagi sunt doar câțiva dintre prietenii care au venit să îl susțină.
Premiera, care a avut loc la Sala Palatului din București, i-a adus momente de neuitat fostului sportiv, care a fost surprins să constate interesul publicului pentru propria persoană. De departe însă, cel mai important invitat a fost Nadia Comăneci care a venit de la mii de km distanță pentru a-i fi aproape bunului ei prieten.

Producția Nasty, filmată atât în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii, va putea fi urmărită în cinematografe de la sfârșitul acestei luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si