„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 12.00, o patrulă a poliţiei de frontieră a oprit pentru verificări, pe comunicaţia DN57, la intrarea în localitatea Jamu Mare, judeţul Timiş, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, cetăţean român”, se precizează într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Poliţiei de Frontieră.

Citeste si: Trei bărbaţi din Dolj au fost prinşi la braconat. Indivizii aveau cinci câini din rasa ogar

În interiorul mijlocului de transport la volanul căreia se afla bărbatul de cetățenie română, oamenii legii au descoperit, în calitate de pasageri, doisprezece cetăţeni străini. Aceștia erau toţi bărbaţi, care nu aveau documente de identitate asupra lor. Autoritățile de frontieră i-au condus la sediul instituţiei pentru efectuarea mai multor verificări.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în acest caz

„În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite în autovehicul sunt cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că şoferul a condus mijlocul de transport fără a poseda un permis de conducere”, se mai precizează în același comunicat transmis de Poliția de Frontieră.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în Bihor. Un băiețel de 3 ani a fost zdrobit de un autoturism

Oamenii legii din departamentul de frontieră efectueaă cercetări în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, sub acuzarea infracţiunilor de trafic de migranţi şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru cetăţeanul român şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei 12 cetăţeni afgani şi pakistanezi.

Citeste si: Poliția Română anunță că peste 1.500 de agenți vor fi pe străzi în weekendul de Paște: ”Avem 350 de radare pe fiecare schimb!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si