15 mesaje frumoase pentru Sf. Petru şi Pavel 2022: La mulţi ani!

Mesaje frumoase Sf. Petru și Pavel 2022. În fiecare an, pe data de 29 iunie Biserica Ortodoxă îi pomenește pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Author: Madalina Grigore marți 28 iunie 2022 , 13:14

sf petru și pavel

Mesaje frumoase de Sf. Petru și Pavel 2022

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje frumoase Sf. Petru și Pavel 2022. Creștinii ortodocși se pregătesc pentru o altă sărbătoare importantă: cea a Sfinților Petru și Pavel .   

sf petru și pavel

Mesaje de Sf. Petru și Pavel

„Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!”

„Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros. La Multi Ani multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

Citeste si: Superstitii la Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Din această zi de sărbătoare, cucul și privighetorile nu mai cântă

„Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La multi ani !”

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

La mulți ani!”

„Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”

Citeste si: Guvernul limitează plăţile în numerar la 5.000 de lei pe zi. Care sunt categoriile de persoane vizate- kanald.ro

Citeste si: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

sf petru și pavel

Cele mai frumoase mesaje de Sf. Petru și Pavel

„Dragă Paul, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pâmânt! La multi ani! ”

„De ziua ta, Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfântul Petru! ”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La multi ani încununați de succes! ”

Citeste si: Urări de Sf. Petru şi Pavel 2022: „De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!"

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!”

„De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!

„Dragă Pavel, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pământ. La multi ani!”

sf petru și pavel

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

Citeste si: Ce au mărturisit mirii din Irak, după ce ziua nunții lor s-a transformat într-un adevărat coșmar- kfetele.ro

Citeste si: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă! ”

Citeste si: La mulţi ani de Sf. Petru şi Pavel 2022! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si