3 frățiori, ținuți captivi de iubitul mamei lor! Bunica Mariana e disperată și imploră pe toată lumea să îi ajute pe micuți

3 frățiori au ajuns să fie ținuți prizonieri de iubitul mamei lor.

R.L., joi 14 martie 2019 , 19:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vasile este un bărbat extrem de violent. S-a cuplat cu fiica doamnei Mariana și de atunci totul a luat o întorsătură urâtă. El vinde droguri și o obligă pe iubita lui, mamă a trei copii să se drogheze. O amenință în fiecare zi că, dacă nu se droghează, îi va viola fetița de patru ani.

Citeste si: Doliu imens în România! A murit la 37 de ani

Trei copilași trăiesc în iad cu mama lor și iubitul ei

"El vinde droguri și o obligă și pe ea să se drogheze. A spus că îi violează fetița dacă refuză să se drogheze", povestește bunica Mariana.

Femeia este disperată! Imploră pe toată lumea și cere ajutor pentru nepoțeii și pentru fiica ei.

Citeste si: O femeie răpusă de cancer, mesaj emoționant pentru fiica ei! I-a scris totul pe talpa pantofilor de mireasă

"A mai făcut pușcărie pentru droguri și altele. El stă pe hol și o amenință. Urlă, țipă, zbiară și o bate. O amenință să ascundă droguri. Copiii au găsit drogurile, le-au aruncat pe geam. I-a bătut", a mai spus femeia.

Bunica Mariana ar face orice numai să-și salveze fiica și nepoțeii. Vasile este un om agresiv, iar fiica ei nu poate scăpa din ghearele lui. Cu ochii în lacrimi și cu disperare în glas, Mariana a povestit într-o emisiune de televiziune în ce iad trăiesc cele mai iubite ființe din viața ei.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si