Pe 2 septembrie s-au implinit 4 ani de la moartea lui Ionut Anghel, baiatul ucis de caini in apropiere de parcul bucurestean Tei. Cu acest prilej, Asociatia Memoriala Ionut Cosmin Anghel (AMICA) a lansat pe piata un volum dedicat micutului care nu mai este printre noi. „Ganduri, povesti, poezii pentru iubitul nostru ingeras, Ionut”, este titlul aparitiei editoriale, a carei lansare a avut loc sambata, la Bucuresti.


Andreea si Valentin Anghel, parintii lui Ionut, precum si fratele acestuia Andrei, care acum are 10 ani, au fost prezenti la eveniment. De asemenea, volumul a fost lansat in prezenta Biancai Brad, care a fost mereu langa familia Anghel de la tragicul eveniment, dar si psihologul Nicoleta Vascan.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Volumul lansat reprezinta o culegere de texte realizate de prieteni, apropiati sau pur si simplu oameni simpli care au fost impresionati de drama lui Ionut. Majoritatea acestora au fost preluate de pe un grup de Facebook, deschis acum 4 ani de parintii lui Ionut.

Ionut Anghel a murit pe 2 septembrie 2013, dupa ce el si fratele lui mai mare au fost atacati de mai multi caini, in apropiere de lacul Tei. Copiii ajunsesera acolo din intamplare, dupa ce s-au strecurat afara din parc printr-o spartura din gard. Proprietarul terenului si ADP sector 2 au fost gasiti vinovati pentru moartea baiatului si au platit despagubiri de 2,4 milioane euro familiei Anghel.
Constantin Ciorascu, proprietarul terenului, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, in cazul Ionut. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si