40 de localitati din Moldova, fara energie electrica din cauza furtunilor. Echipele Delagaz Grid intervin pentru remedierea avariilor

Patruzeci de localitati din cinci judete din zona centrala si de nord a Moldovei sunt fara energie electrica, sambata, din cauza avariilor aparute in reteaua de distributie in urma furtunilor din cursul dupa-amiezii de vineri. Echipele Delgaz Grid intervin in continuare in teren pentru realimentarea consumatorilor afectati.

V.P., sâmbătă 24 iunie 2017 , 14:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Zeci de mii de locuitori din partea centrala si de nord a Moldovei nu beneficiaza de peste 16 ore de curent electric, dupa ce echipele Delgaz Grid nu au reusit sa remedieze toate defectiunile aparute, in urma cu o zi, in retelele de distributie din cauza furtunilor.

Astfel, sambata dimineata, erau nealimentate cu energie electrica 21 de linii de medie tensiune, fiind afectate 15 localitati in judetul Vaslui, 13 in Suceava, sapte in Iasi, trei in Neamt si doua in Bacau. in judetul Botosani sunt noua stalpi de medie tensiune rupti in localitatea Ringhilesti, retea care alimenteaza un singur consumator, iar in judetul Suceava este rupt un stalp de medie tensiune.

"In cursul dupa-amiezii si a noptii de ieri (n.r. - vineri) echipele Delgaz Grid au reusit restabilirea alimentarii cu energie in numeroase zone. Echipele companiei noastre si ale contractorilor lucreaza in continuare pentru remedierea avariilor din sistemul de distributie, precum si a deranjamentelor individuale si colective", sustin reprezentantii companiei Delagaz Grid.

Firma de distributie a energiei electrice atrage atentia populatiei asupra pericolului de electrocutare si de arsuri pe care le reprezinta conductoarele rupte pentru persoanele aflate in vecinatatea acestora.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si