UPDATE   Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 6.000, manifestantii scandeaza "PSD, ciuma rosie” si "Hotii”, huiduie si sufla in vuvuzele. Pe o cladire din zona Pietei Victoria se proiecteaza mesajul "We are back”, iar unii dintre manifestanti poarta banderole albe pe care scrie "Rezist".

Protestul organizat in fata Palatului Cotroceni, la care au participat aproximativ 400 de persoane, s-a incheiat.

De asemenea, continua protestele antiguvernamentale si in alte orase din tara.

La ora transmiterii acestei stiri, in Piata Victoriei sunt cateva sute de oameni care cer demisia Guvernului, aceasta fiind a unsprezecea zi de proteste.

In cele zece zile de proteste, numarul record de manifestanti din Piata Victoriei a fost atins duminica, peste 280.000 de oameni protestand chiar in ziua in care Guvernul a abrogat Ordonanta de Urgenta privind codurile penale. Oamenii au spus ca nu vor renunta la proteste, pentru ca Guvernul a mintit, a facut un abuz adoptand o ordonanta de urgenta pentru a schimba prevederi din codurile penale, in beneficiul unor politicieni, si trebuie sa raspunda pentru ce a facut si sa isi dea demisia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Si in fata Palatului Cotroceni sunt cateva sute persoane, care cer demisia presedintelui Klaus Iohannis. Oamenii sufla in vuvuzele si scandeaza aproape continuu "Demisia" si "Iesi afara, tradator de tara".

Foto: Arhiva

Ei au pancarte cu mesaje precum  "Demisia", "Iohannis nu e presedintele meu", "Ghinion, nu mai esti presedintele meu", "Sustin Guvernul Grindeanu".

Aceasta este cea de a sasea zi de proteste in fata Palatului Cotroceni.

Joi seara, in fata Palatului Cotroceni au protestat aproximativ 700 de oameni care au cerut demisia presedintelui presedintele Klaus Iohannis. Recordul de participanti la manifestatia de la Cotroceni a fost putin peste 2.000. Marti, o parte a manifestantilor au venit la protest cu autocare si microbuze inmatriculate in judetul Dolj. Miercuri seara, presedintele Klaus Iohannis a mers in mijlocul protestatarilor, incercand sa aiba un dialog cu ei. "Suntem cu totii romani", le-a spus manifestantilor presedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de cateva minute. Oamenii l-au huiduit si i-au reprosat ca a dezbinat tara, strigand "Demisia".
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si