Benzinăriile și-au scumpit prețurile, din nou. Conducătorii auto au rămas uimiți de cât trebuie să scoată din buzunare pentru un litru de benzină. Prețul carburantului a atins un nou record pe piaţa din ţara noastră.

Citeste si: „UMANITATEA NU ARE GRANIȚE“. Crucea Roșie Română trimite primul convoi cu ajutoare umanitare la Cernăuți, Ucraina

Șoferii au rămas uimiți de cât sunt nevoiți să plătească pentru a-și face un full la mașină.

Prețul la carburant a crescut atât de mult în ultimele zile. A atins un nou record, depășind 8 lei pe litru.

8 lei litru de benzină, în România

Un litru de benzină premium costă 8,14 lei la benzinăriile OMV din comuna Cornu şi MOL din Buşteni. Benzinăriile din apropiere au aproape același preț ca în cele de pe DN 1. Prin urmare, un litru de benzină premium la staţia Rompetrol din Comarnic costă 7,91 lei, la Petrom Buşteni costă 7,85, iar la Lukoil Azuga 7,92 lei.

8-lei-litru-de-benzina

S-a scumpit iar prețul carburantului.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Criza din Ucraina afectează prețurile carburanților în România. Litrul de benzină a depășit pragul de 7 lei

Motorina premium costă peste 8 lei la aceleaşi benzinării OMV, MOL şi Rompetrol, Lukoil, Petrom. Așadar, motorina are prețul de 8,08 lei pe litru.

Citeste si: Furtună pe piețele financiare după ce Rusia a declanșat atacul în Ucraina. Prețul petrolului a explodat, rubla s-a prăbușit

Barilul de petrol pe piaţa europeană a depăşit 130 de dolari şi se comercializează cu 125 de dolari, pe fondul invadării Ucrainei de către Rusia.

Preţul gazelor naturale a crescut și el, aducând un maxim istoric pe piaţa europeană, după ce Statele Unite ale Americii au anunţat că ar putea impune restricţii pentru importurile de petrol rusesc.

Schimbările au apărut de când Rusia a intrat în conflict cu Ucraina. Așadar, războiul a venit la pachet cu o criză economică.

Citeste si: Se introduce starea de criză în România. Cum se pregătește Guvernul să ne apere țara în contextul războiului ruso-ucrainean


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si