A ademenit o femeie în camera de hotel şi i-a pus un cadou în braţe. Când a deschis cutia şi a văzut ce e înăuntru a acceptat să fie violată

Cazul care a devenit cunoscut în toată lumea! O femeie a fost ademenită într-un hotel şi violată de un bărbat.

Author: M. P. miercuri 28 noiembrie 2018 , 16:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul a dus-o în camera unui hotel din China, s-a comportat perfect normal, iar la un moment dat i-a dăruit un cadou. Când a deschis cutia femeia a avut parte de şocul vieţii ei şi a dat de pământ imediat cu ea. În cutie se aflau trei şerpi veninoşi cu care bărbatul a ameninţat-o pe femeie pentru a întreţine relaţii intime cu ea.

Planul nu pare să fi mers exact cum bărbatul şi-a plănuit, deoarece unul dintre şerpi l-a atacat chiar pe el, bărbatul fiind găsit ulterior mort în camera de hotel.

După ce a reuşit să scape, femeia a anunţat poliţia şi a precizat că a fost victima unui viol. Ajunşi la hotel, anchetatorii au descoperit că bărbatul era mort, fiind otrăvit de veninul unui şarpe cu care el şi-a ameninţat victima.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din hotel a fost surprins momentul

în care unul dintre şerpi iese din cameră pe coridor.

Bărbatul şi-a obligat victima să meargă în camera de hotel, ameninţând-o cu 3 şerpi veninoşi pe care îi avea la el. ”Era speriată, aşa că a acceptat”, spun anchetatorii, potrivit Mirror.

Apoi, unul dintre ei l-a muşcat. Nu a dat importanţă acestui fapt şi s-a pus să doarmă. Femeia a reuşit să scape după ce bărbatul a început să se simtă rău şi a anunţat poliţia. Până la sosirea acestora, bărbatul a decedat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si