Un bărbat din Agigea a vrut să se răzbune, după ce a fost izgonit de la o mănăstire. Pentru a se răzbuna, bărbatul a pus mâna pe un chibrit şi a dat foc unei anexe.

O mare parte din clădire a fost distrusă

Călugării au sesizat fumul negru și dens, așa că au sunat la 112. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale și au reușit să stingă flăcările.

"M-au rugat de 5 ani de zile să vin aici şi-acum m-a ţinut doar 1 an de zile şi... Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă înapoi la Negru Vodă de unde ai venit! Şi el mi-a promis prima dată că mă ţine până la moarte, toată viaţă mă ţine aici", a mărturisit bărbatul care a pus focul.

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Brăila. O tânără însărcinată a fost ucisă de cumnatul ei

Călugării au rămas fără cuvinte când bărbatul și-a recunoscut vina

"Din cauza urii, duşmăniei, a dat foc din podul casei, a locunţei de aici, cum se spune. Din răzbunare, da, din răzbunare", a declarat un călugăr.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Daunele au fost doar materiale, acoperişul şi mansarda clădirii au ars, o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

"Misiunea este îngreunată de cantitatea mare de fum dar asta nu înseamnă că avem mari dificultăţi în lichidarea incendiului", a declarat Cristian Amarandei- comandant ISU Dobrogea. 

Citeste si: Un șofer începător și-a trimis prietenul în spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si