Fiică de ambasador, decapitată de cel căruia i-a refuzat cererea în căsătorie

Un pakistanez și-a violat și decapitat iubita după ce femeia i-a refuzat cererea în căsătorie. Victima este o femeie în vârstă de 27 de ani, fiica unui fost diplomat din Pakistan. Tânăra a fost sechestrată și torturată timp de două zile de iubitul său. Aceasta a avut parte de un sfârșit tragic în locuința de lux a familiei sale.

Author: Alexandra Costea miercuri 20 octombrie 2021 , 20:29

Fiică de ambasador, decapitată de cel căruia i-a refuzat cererea în căsătorie

Fiică de ambasador, decapitată de cel căruia i-a refuzat cererea în căsătorie

[Sursa foto: Daily Mail ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zahir Jaffer este un bărbat în vârstă de 30 de ani, care s-a născut într-o familie bogată din Pakistan.

Cu toate că acesta avea o situație financiară bună, tânărul a ajuns să fie cercetat de polițiști după ce și-ar fi ucis iubita. Acesta este acuzat că torturat-o, violat-o și decapitat-o pe iubita sa Noor Mukadam, o tânără în vârstă de 27 de ani.

Noor Mukadam a decedat în data de 20 iulie 2021, la vârsta de doar 27 de ani. În aceea seară de iulie, fiica fostului ambasador al Pakistanului în Coreea de Sud și Kazahstan, a fost găsită moartă într-o altă de sânge, în locuința iubitului său, Zahir Jaffer.

Citeste si: O femeie a fost violată în tren, iar ceilalți pasageri nu au făcut nimic

Tânără decapitată după ce i-ar fi refuzat cererea în căsătorie iubitului său

Autoritățile au precizat că individul avea hainele pătate de sânge iar asupra lui au găsit un cuţit despre care se crede că a fost arma crimei. Însă în ciuda dovezilor, Zahir Jaffer neagă toate acuzaţiile.

Polițiștii au confiscat de la locul crimei inele de metal, care ar fi fost folosite de inculpat pentru a-şi tortura iubita, înainte de a o ucide cu bestialitate. Anchetatorii au descoperit în locuința individului și un pistol.

Fiică de ambasador, decapitată de cel căruia i-a refuzat cererea în căsătorie

Noor Mukadam a avut parte de un sfârșit înfiorător

[Sursa foto: Daily Mail ]

Citeste si: Băiețel de 3 ani mort într-un incendiu în Anglia. Tatăl copilului a crezut că l-a salvat, dar a ieșit doar cu fratele său

Avocații susțin că Jaffer a ucis-o pe Mukadam după ce aceasta i-ar fi refuzat cererea în căsătorie. Femeia ar fi încercat în nenumărate rânduri să scape din locuinţa luxoasă unde era sechestrată. Anchetatorii consideră că femeia a fost ţinută captivă timp de două zile, înainte de crima terifiantă.

Zahir Jaffer deține dublă cetățenie, atât pakistaneză cât și americană, chiar dacă anchetatorilor nu le este încă clar ce legătură are acesta cu Statele Unite. Totodată, Jaffer a locuit și în Marea Britanie, unde este căutat pentru comportament agresiv. 

Judecătorii nu exclud şi implicarea tatălui lui Jaffer, care ar fi fost complice la crimă. Acesta şi-ar fi ajutat fiul să acopere urmele şi să scape de cadavru. Iar mama şi personalul angajat în conacul familiei sunt acuzaţi că ar fi tăinuit totul şi nu au anunţat autorităţile. ,,Viața lui Mukadam ar fi putut fi salvată dacă ar fi acționat altfel", arată un raport al poliției de la o audiere anterioare.

Citeste si: Cadavrul unei fete dispărută în urmă cu 15 ani a fost găsit în curtea tatălui ei

Procesul a început astăzi

Miercuri, 20 octombrie, a avut loc prima zi a procesului, iar Jaffer, s-a prezentat în sala de judecată într-o ţinută atent pregătită, dar încătuşat. Presupusul criminal a fost fotografiat în trecut cu părul lung şi un aspect neîngrijit. Au existat controverse cu privire la ,,tratamentul preferenţial" de care ar fi avut parte după gratii, în presă fiind vehiculate zvonuri despre mâncare gătită sau vizite frecvente ale apropiaţilor.

Fiică de ambasador, decapitată de cel căruia i-a refuzat cererea în căsătorie

Jaffer în prima zi a procesului

[Sursa foto: Daily Mail ]

Citeste si: Disperarea unei mame din Australia, după ce fetița sa de 4 ani a dispărut din cort

Conform legislaţiei pakistaneze, crima poate fi pedepsită chiar cu moartea. Cu toate că procurorii nu au confirmat dacă sentinţa cu moartea va fi invocată în cazul lui Jaffer. În plus, aceasta ar fi cea mai mare dorinţă a părinţilor îndureraţi ai victimei. Premierul Imran Khan a declarat că urmărește cazul cu atenţie și se așteaptă ca ucigaşul fetei să primească pedeapsa pe care o merită.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în trenul care circula între Petroșani și Arad


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si