Anca Savin, o fostă profesoară, acum ieșită la pensie, din municipiul Galaţi, a primit acasă, în cutia poștală, o înştiinţare de la compania de Apă Canal prin care a fost anunţată că a decedat, dar şi că trebuie să se prezinte la sediul companiei pentru a clarifica situaţia.

Fosta profesoară este pensionară și locuiește singură, într-o casă de pe strada Movilei, potrivit jurnaliştilor de la  viata-libera.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: În plină iarnă, aproximativ 600 de blocuri de locuințe din București au rămas fără căldură şi apă caldă

Femeia a găsit citația după ce s-a întors de la slujba de Bobotează

Pe 6 ianuarie, în ziua de Bobotează, când femeia s-a întors acasă de la slujbă, a găsit în cutia poștală o notificare de la Apă Canal, emisă în data de 5 ianuarie, în care scria, "doamna Savin Anca, titularul contractului, a decedat" și că destinatarul este chemat "în termen de cinci zile" la sediul Apă Canal pentru clarificarea situației contractuale, în caz contrar urmând ca furnizarea apei să fie sistată.

,,Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013.

Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?", a mărturisit Anca Savin pentru jurnaliştii din Galaţi.

Citeste si: Tragedie în Timișoara. Un bărbat și-a ucis soția cu un cuțit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si