Un caz șocant a avut loc în Republica Moldova. Un copil de 8 ani ar fost găsit fără suflare de părinți, în casă. Se pare că băiețelul ar fi deschis seiful tatălui său, unde acesta ținea o armă, apoi s-ar fi împușcat, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

A luat arma tatălui și s-ar fi sinucis

Autoritățile din Ciocana, din Republica Moldova, au fost sesizate seara trecută cu privire la un caz de sinucidere.

Niște părinții au sesizat polițiștii că și-ua găsit fiul fără suflare, în casă.

Se pare că cel mic ar fi fost singur în locuință la momentul tragediei. Copilul, în vârstă de 8 ani, ar fi găsit cheia de la seiful tatălui său și l-a deschis. Acesta ar luat apoi arma și s-a sinucis.

Citește și: Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de la etajul 5, la scurt timp după ce a născut? Vecinii i-au adus doar cuvinte de laudă. "Dumnezeu s-o ierte"

crima

Un băiețel de 8 ani s-ar fi sinucis cu arma tatălui său

[Sursa foto: istockphotos]

Arma era deținută legal de tatăl copilului. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Citește și: "Olariu Andrei Sebastian e prezent?" Momentul în care judecătoarea Ancuța Popoviciu a întrebat dacă Sebi se află în sală, în timpul procesului lui Vlad Pascu

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

crima

A fost găsit fără suflare de părinți, în locuință!

[Sursa foto: istockphotos]

Aseară, în jurul orei 22:30, polițiștii de la Ciocana au fost sesizați de părinții unui copil despre faptul că fiul lor de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare.

La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că părinții minorului ar fi ieșit afară, iar băiatul a rămas singur acasă.

Când s-au reîntors, părinții au depistat cadavrul băiatului și imediat au alertat poliția.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost examinat de către medicul legist. La fața locului a fost solicitată și Secția specializată a Centrului tehnico-criminalistic și Expertize judiciare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În urma verificărilor s-a constatat că pistolul de model Baikal 442 era deținut legal de tatălui minorului şi era păstrat în seif, iar băiatul ar fi găsit cheia și a avut acces la armă.

Polițiștii au iniţiat o anchetă, se arată în informarea Poliției Republicii Moldova.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si