A fost găsit trupul bărbatului de 47 de ani din București, dispărut în urmă cu o săptămână

Pompierii din Tulcea au găsit trupul bărbatului de 47 de ani, luni, după ce a fost dat dispărut în Dunăre, săptămâna trecută, după ce barca în care se afla s-ar fi scufundat.

Alina Raducu, luni 12 octombrie 2020 , 16:40

A fost găsit trupul bărbatului de 47 de ani din București, dispărut în urmă cu o săptămână
A fost găsit trupul bărbatului de 47 de ani din București, dispărut în urmă cu o săptămână
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că bărbatul a fost găsit la aproximativ 400 de metri de locul în care s-a produs tragedia.

"După patru zile, misiunea de căutare a persoanei dispărute în canalul Sulina s-a încheiat. Bărbatul cu vârsta de 47 ani a fost găsit la aproximativ 400 de metri în aval de locul producerii nefericitului eveniment. Echipajul de căutare, din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crişan, a recuperat trupul neînsufleţit şi ulterior predat organelor abilitate”, a transmis ISU Tulcea.

Joi noaptea, în jurul orei 23:00, dispeceratul ISU a fost anunţat că pe canalul Sulina, între milele 5-6, s-a scufundat o barcă. În barcă se aflau doi bărbaţi, unul dintre ei a fost salvat de nişte pescari aflaţi în zonă, iar celălalt a fost dat dispărut. 

Trupul bărbatului de 47 de ani dat dispărut, a fost găsit în Dunăre

“La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă doi subofiţeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan cu o ambarcaţiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliţia Transporturi şi ambarcaţiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina - Garda de Coastă. Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcaţiunii de la Căpitănie, în şoc hipotermic, ulterior fiind transportată la Sulina”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.

Poliţia Judeţeană Tulcea a anunţat, vineri dimineaţă, că ambarcaţiunea se afla la mal în momentul în care s-a produs evenimentul. "Din primele verificări a rezultat ca o ambarcaţiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane, ar fi luat apă din motive necunoscute, ulterior scufundându-se. În urma acestui eveniment, unul dintre ocupanţi ar fi ajuns la mal, iar cealalt, un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, a dispărut în apele fluviului Dunărea. Bărbatul a fost căutat in zona producerii evenimentului, fără a fi găsit”, a mai transmis IPJ Tulcea.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si