A iesit din inchisoare dupa 20 de ani si si-a violat toate femeile din familie. Mama, surorile si nepoata, toate au fost victimele lui Alin Bezna. Nici macar sora imobilizata la pat nu a scapat

Alin Bezna, recidivistul care si-a abuzat sexual intreaga familie, a fost condamnat pentru viol. Barbatul a petrecut deja aproape 20 de ani in inchisoare.

A.S., vineri 20 aprilie 2018 , 11:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Judecatoria Petrosani l-a condamnat la noua ani de inchisoare pe Alin Bezna, un recidivist din Petrosani care in ianuarie 2018 si-a violat sora bolnava, imobilizata la pat.

Magistratii i-au dat sapte ani de inchisoare pentru viol, pedeapsa la care i s-au mai adaugat 763 de zile ramase neexecutate dintr-o condamnare mai veche, pentru violarea mamei sale.

Agresiunile asupra surorii au avut loc la câteva luni dupa ce Bezna fusese eliberat pentru buna purtare. Alin Bezna a petrecut ultimii 20 de ani mai mult in inchisoare, dupa savârsirea unor infractiuni grave. A fost eliberat conditionat septembrie anul trecut, dupa isparsirea unei condamnari pentru violarea mamei sale, iar in ianuarie 2018 a fost arestat din nou, dupa ce si-a amenintat sora, bolnava, cu moartea si a violat-o. Alin Bezna si-a trecut in cazier prima fapta grava la 19 ani. 

in ianuarie 1998, a ucis cu mai multe lovituri de cutit un tânar din Lupeni, cu care bause impreuna. A fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar in 2002 instantele l-au eliberat.

La scurt timp, in august 2002 si-a violat nepoata, minora, dupa ce a atras-o intr-un loc izolat din Lupeni. in octombrie 2002 si-a violat si sora mai mica, in vârsta de 14 ani, dupa ce a obligat-o sa o insoteasca intr-o cladire parasita.

Mai multe informatii pe Adevarul.ro
 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si