Un individ dezaxat a lovit un străin cu o potcoavă în cap la câteva secunde după ce l-a întrebat „vrei să mori în seara asta?”

Citește și: Un gropar a salvat o femeie îngropată de vie. "Am auzit strigăte din mormânt"

Criminalul fără scrupule a ucis un necunoscut cu o potcoavă de cal după o ceartă la bordul unui tren, potrivit Mirror.co.uk.

Citește și: EXCLUSIV: Cazul cailor găsiți în condiții improprii, continuă/Avocat: ”Instanța de judecată a admis plângerea la sechestrul asigurator pus pe cai”

Cei doi bărbați au coborât pe peron și, după un scurt schimb de replici, a avut loc lovitura mortală cu obiectul de fier. 

Bărbatul cu potcoava a fost găsit vinovat de crimă

Atacatorul Kirkpatrick Virgo a fost arestat de poliția britanică de transport și găsit vinovat de crimă miercuri după-amiază, urmând ca un judecător să-i stabilească pedeapsa.

Citește și: Scene ireale în Alba Iulia! Un cerșetor în scaun cu rotile s-a "vindecat" miraculos după ce a văzut polițiștii locali

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

În instanță, jurații au aflat că, înainte de crimă, victima a fost întrebată amenințător „vrei să mori?”.

Virgo, în vârstă de 42 de ani, a fost, de asemenea, condamnat pentru deținerea unei arme ofensive în urma unui proces care a durat două săptămâni la tribunalul Reading Crown din Londra.

Cine era tânărul de 24 de ani ucis cu sălbăticie

Thomas Parker, în vârstă de 24 de ani, a fost lovit cu obiectul la stația Reading în timp ce se îndrepta spre casă de la un meci de fotbal dintre Arsenal și Sevilla.

Când trenul a ajuns în stație, se vede în imaginile CCTV-ul cum Virgo a băgat mâna în geantă și a scos o potcoavă de metal.

O a doua ceartă a izbucnit pe peronul stației, iar criminalul a folosit obiectul de metal greu pentru a-l lovi pe Thomas Parker la ceafă după ce s-a întors și a plecat.

Thomas Parker

Thomas Parker

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Victima în vârstă de 24 de ani, pe care familia a descris-o drept o persoană „iubitoare și amuzantă”, a căzut la pământ în timp ce fratele său l-a urmărit pe făptuitor prin stație, prinzându-l pe hol și punându-l la podea.

Din păcate, lovitura a fost extrem de violentă și medicii sosiți de urgență nu l-au mai putut salva pe Thomas Parker.

Acesta a murit la circa o oră după intervenția paramedicilor.

Criminalul și arma sa

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si