A întreținut relații cu fiul ei de doar 15 ani, dar a scăpat basma curată! Cum a fost posibil! "Purta doar un tricou, nimic mai mult..."

O femeie a reușit să scape de închisoare, după ce a întreținut de mai multe ori relații amoroase cu propriu ei fiu, în vârstă de doar 15 ani

G.S., miercuri 12 decembrie 2018 , 17:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totul s-a petrecut în Marea Britanie. În timpul procesului pentru incest, un judecător i-a spus femeii că și-a „încălcat obligațiile de mamă”, instanța oferindu-i o pedeapsă cu suspendare.

Oamenii legii arată că femeia s-a supus dorințelor sexuale ale fiului ei, ea fiind acuzată de trei infracțiuni pentru relațiile incestuoase, potrivit Mirror. Avocații femeii susțin că băiatul era cel care „instiga” aceste activități, iar mama lui, pentru a-l satisface, se supunea dorințelor lui.

„Făcea asta fără entuziasm și era rușinată. Ea este vulnerabilă din mai multe motive și a fost ușor manipulată. În fosta ei relație, ea a fost bătută și a fost supusă la acte sexuale fără voia ei”, a declarat avocatul.

În fața judecătorilor, femeia a oferit mai multe detalii șocante despre momentele petrecute alături de fiul ei. „Purta doar un tricou, nimic mai mult. Totul s-a întâmplat de mai puțin de șase ori”, a spus femeia.

Totodată, și adolescentul a fost audiat de procurori, el declarându-le că „primea plăcere din aceste activități”.

 

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 14 aprilie 2021: Leul crește puternic față de dolar! Care... Curs valutar BNR miercuri, 14 aprilie 2021: Leul crește puternic față de dolar! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si