A murit Nea Gheorghiță! Doliu la Circul București România

Este doliu mare în lumea artiștilor de circ. Nea Gheorghiță a murit, acesta lăsând o durere uriașă în sufletele colegilor.

Author: A.N.C duminică 15 decembrie 2019 , 10:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anunțul a fost făcut de Mihail Oancea, coleg și prieten cu Nea Gheorghiță.

¨R.I.P. drag Prieten si Coleg Artist din Circul Bucuresti Romania....”Cu sfinții odihnește, Hristoase, sufletele adormiților robilor Tăi, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!” Vei Ramane Vesnic in Inimile noastre...!

Citeste si: Cel puţin 50 de cadavre au fost dezgropate dintr-o groapă comună

Citeste si: Cum devenise Cornel Galeș abonat la toate scandalurile de famile! S-a certat la cuțite cu rudele Ilenei Ciuculete, dar și cu fratele lui

Citeste si: Iarnă 2020 va fi extrem de grea. Anunț ANM despre zăpada de Crăciun

Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta credință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gândul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne,

în locuri luminoase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată durerea, întristarea și suspinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.

Că Tu ești învierea și odihna adormiților robilor Tăi (Gheorghita), Hristoase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.¨, este anuțul făcut de Oancea Mihail.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si