A murit Tamara, şoferiţa de TIR care construia adăposturi pentru câinii abandonaţi din România. Motivul pentru care s-a stins din viaţă este dureros

A murit Tamara, şoferiţa de TIR care construia adăposturi pentru câinii abandonaţi din România. Victimă a unui accident de camion în urmp cu 4 ani, Tamara a trăit de atunci paralizată, într-un scaun cu rotile.

Author: M.C.B. luni 12 noiembrie 2018 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tamara Raab a fost stewardesă înainte de a-şi trăi visul, acela de a conduce un TIR. A fost singura femeie din Germania care a condus un camion de 40 de tone şi a fost iniţiatoarea mai multor campanii de donaţii pentru animalele fără adăpost din întreaga Europă.

Tamara venea constant în România şi ajuta la consolidarea adăpostorilor pentru câinii abandonaţi, în Ilfov, Buzău sau Cluj.

Era iubită de români şi iubea la rândul ei ţara noastra. Aducea nu doar materiale de construcţii şi hrană, ci şi medicamente pentru animale, dar şi ajutoare pentru românii nevoiaşi din comunităţile prin care trecea.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Era o

femeie extrem de iubită de prieteni şi extrem de respectată printre şoferii de TIR. A suferit răni grave la cap în accidentul din 2014 şi nu s-a mai recuperat niciodată.

A murit duminică, după o grea suferinţă, şi toţi cei care au cunoscut-o o plâng amarnic. A pierit un om bun, un suflet mare, "unul dintre acei oameni care vindecă rănile Pământului", după cum a scris o prietenă de-ale Tamarei.

Sursă: observator.tv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si