Simion Mironaş a mai jucat în cariera sa la Dinamo, Rapid, FC Argeş și Bekescsaba, în Ungaria, încheindu-şi cariera la Corvinul Hunedoara, în anul 2001. 

Citeste si: 14 jucători şi antrenori ai echipei de eşalon secund Prikarpattia s-au înrolat în armata ucraineană

Fostul fundaş a jucat pentru Gloria Bistrița nu mai puţin de 153 de meciuri, înscriind 32 de goluri.



În întreaga sa carieră, Simion Marinaș a jucat peste 200 de meciuri în Divizia A și Cupa României, precum și mai multe meciuri în campionatul Ungariei.

Citeste si: PSG a câștigat titlul în Ligue 1. Lionel Messi înscris un gol de excepție

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Clubul de bistrițean de fotbal a transmis: ''Îţi mulţumim pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit nouă şi suporterilor Gloriei! Suntem alături de familie în aceste momente dificile. Condoleanţe!'', se arată în mesajul clubului.

Simion Mironaș deține un record neegalat de aproape 30 de ani

Simion Mironaş este singurul fotbalist român care a jucat două meciuri în aceeaşi etapă, în sezonul 1994-1995, pentru Gloria, iar apoi pentru Dinamo, la diferenţă de câteva zile.

Citeste si: Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor. Când va juca împotriva lui Liverpool

Simion Mironaș, fotbalist inconfundabil în fotbalul românesc din anii '90, a participat indirect la unul dintre cele mai stranii transferuri din istoria fotbalului românesc, potrivit GSP.ro.

Simion Mironaș, fotbalist inconfundabil în fotbalul românesc din anii '90, a încetat din viață la doar 56 de ani.

În octombrie, stoperul Simion Mironaș a reușit  performanța de a evolua la două echipe diferite în aceeași etapă, în interval de numai trei zile.

Citeste si: Momente celebre cu Marius Lăcătuș. „Fiara” a împlinit 58 de ani

Astfel, a jucat mai întâi pentru Gloria într-un 3-4 cu Rapidul, în deplasare, iar după numai 72 de ore îmbrăca tricoul lui Dinamo în victoria cu 2-0 contra lui U Cluj.

Jucătorul bistrițean a avut 10 meciuri și în cupele europene, Cupa UEFA și Cupa Cupelor, unde a și înscris un gol, deși era fundaș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si