PSG a încheiat la egalitate meciul cu Lens, 1-1, în etapa a 34-a din Ligue 1 și a devenit matematic noua campioană a Franței.

Citeste si: Au apărut oficial trei sporturi noi în România. Cum se practică fiecare

Lens a jucat în inferioritate numerică din minutul 58 

În ciuda egalului, un punct acumulat i-a fost destul lui PSG pentru a cuceri titlul în Ligue 1 pentru a zecea oară în istoria clubului.

Citeste si: Alegeri Franța. Zi decisivă pentru viitorul Europei: Emmanuel Macron sau Marine Le Pen, viitorul președinte?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

PSG are 78 de puncte acumulate în 34 de meciuri și nu mai poate fi ajunsă de Olympique Marseille (62 de puncte şi 33 de meciuri jucate) în cele patru etape rămase de disputat.

PSG era la 15 puncte în fața lui Marseille, ocupanta locului secund, înaintea partidei cu Lens. Parizienii aveau nevoie de o remiză ca să devină matematic campioni.

PSG a dezamăgit în UEFA Champions League

Titlul cucerit de jucătorii lui Pochettino nu îi îndulcește însă pe suporterii parizieni. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid.

Citeste si: VIDEO- Anunţul morţii premature a unuia din cei doi noi-născuţi ai lui Cristiano Ronaldo și ai Georginei a stârnit un val de emoţie în lumea fotbalului şi nu numai

Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Suporterii s-au enervat și pe evoluțiile sub așteptări ale lui Lionel Messi și Neymar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si