A născut și deja pozează în ipostaze fierbinți! Românca măritată cu deținătorul Statuii Libertății, vacanță de vis

Iasmina Milutinovici, românca măritată cu Bradford Hill, cel care deţine Statuia Libertăţii din New York, a născut de curând și pare că și-a revenit pe deplin după sarcină.

Radu C. Munteanu, sâmbătă 20 aprilie 2019 , 18:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Zâmbitoare din cale afară, Iasmina, timișoreanca ce a reușit să pună mâna pe unul dintre cei mai bogați americani, Bradford Hill, deținătorul Statuii Libertății din New York, a născut în urmă cu mai puțin de trei luni, iar acum, drept cadou, a primit o vacanță de vis în Insula Aruba, locul în care, acum doi ani, a fost cerută în căsătorie.

Citeste si: Blonda care a pus mana pe Statuia Libertatii, luna de miere cum nu se vede nici in filme! Imagini senzationale cu modelul din Romania care s-a maritat cu un multimilionar

Citeste si: Statuia Libertatii din New York va fi a romanilor! O romanca a dat lovitura vietii la doar 27 de ani!

Citeste si: O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Normal, ca o mamă responsabilă, Iasmina, alături de soțul ei, l-a avut și pe băiețelul născut la în luna ianuarie, fiindu-i imposibil să se despartă vreun moment de micuț. De altfel, contul ei de socializare este, acum, plin de imagini cu micuțul și cu ea de pe plajele paradisace ale insulei, ea zâmbind de fiecare dată când în avea în brațe pe băiețelul pe care l-a născut.

Cu toate acestea, se pare că Iasmina și-a găsit și timpul necesar pentru ședințe foto incendiare. Astfel, profitând de lumina apusului, Iasmina a luat pe ea două dintre cele mai sexy costume de baie pe care le avea în garderobă și, folosindu-și probabil soțul de fotograf, s-a lăsat pozată în ipostaze incendiare la malul Mării Caraibelor. Iar rezultatul dovedește, fără putință de tăgadă, că timișoreanca măritată cu multimilionarul american și-a revenit pe deplin după sarcina, Iasmina afișând forme de fotomodel.

Iasmina Milutinovici s-a căsătorit cu milionarul Bradford Hill, deţinătorul Statuii Libertăţii! S-au cunoscut în New York şi s-au îndrăgostit imediat

Iasmina Milutinovici (27 de ani), o blondă frumoasă, deşteaptă şi îndrăgostită până peste cap de un milionar celebru din New York a avut o nuntă care a impresionat vedetele din uriaşa metropolă americană. Povestea lor este, cu adevărat, fabuloasă. Iar asta pentru că Iasmina, după ce a terminat Facultatea de Ştiinţe Politice din Timişoara, le-a cerut părinţilor, personaje celebre din politică oraşului de pe Bega, să fie lăsată să meargă în Statele Unite, în ţară tuturor posibilităţilor, loc în care l-a cunoscut pe milionar, acesta s-a îndrăgostit de ea şi, în 2017, s-au logodit, iar la sfârşitul lunii mai a acestui an s-au şi căsătorit.

Înainte de a se căsători, Iasmina, a făcut o petrecere a burlacitelor în Las Vegas, ea chemându-şi alături prietene din România, dar şi din Statele Unite. Iar petrecerea, care, practice, a ţinut o săptămâna, în Las Vegas, la unul dintre resorturile ultraluxoase de acolo, loc în care nu şi-a refuzat absolut nimic. Iar acolo Iasmina a petrecut de mama focului, în apartamentul de lux al resortului, la piscine şi chiar şi la un show făcut de celebrii striperi de la Chippendales.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si