Bebelusilor le cresc dintii in jurul varstei de 6 luni. Asa credea si Shannon, o tanara in varsta de 17 ani care a adus pe lume un baietel. Doar ca atunci cand nou-nascutul a deschis gura, toata lumea a vut un soc.

Micutul Cruise avea deja in partea de jos a maxilarului un dinte. Medicii si asistentele de la spital spun ca in toata cariera lor au mai intalnit doar un singur astfel de caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Au venit multe persoane sa il vada, iar atunci cand deschide gura, raman socati. Spun ca nu au mai vazut niciodata un bebelus asa de mic cu dinti!", a declara bunica lui Cruise.

Faptul ca are deja un dinte nu este singurul lucru care il face special pe micutul Cruise. El face parte dintr-o familie numeroasa care este deja la a 5-a generatie. Stra-stra-bunica baietelului are 73 de ani si abia astepta sa il tina im brate pe acesta.

Tania care are 36 de ani si este deja bunica spune ca toata familia este incantata de venirea pe lume a noului membru. "Este minunat sa avem un bebelus. Shannon adora sa fie mama si nu isi mai poate imagina viata fara el. Cruise este de-a dreptul adorabil, iar toata familia este topita dupa el!"

Sursa: Mirror
Sursa foto:  Newcastle Chronicle


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si