Un bărbat a angajat accidental un agent sub acoperire de la FBI pentru a-i ucide soția, ajungând chiar să ofere un pachet de 10.000 de dolari pentru „serviciul” ingrat.

Citește și: O româncă beată a făcut scandal într-un restaurant din Italia! Femeia l-a atacat pe proprietar

Massimo Marenghi din Massachusetts a recunoscut în instanță planul său de ucidere, săptămâna trecută (16 martie) și riscă potențial zece ani de închisoare pentru crimă, potrivit The Independent.

De ce a vrut bărbatul să scape de soția sa

Marenghi a pledat vinovat săptămâna trecută pentru tentativă de omor prin angajarea unui asasin plătit, potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii SUA pentru Districtul Massachusetts.

Citește și: „E cadavru viu!” Acuzații grave într-un spital din România, după ce un tânăr de 31 de ani care se află în comă profundă de 2 luni, a ajuns de nerecunoscut! Tânărul a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei dureri de măsea

Bărbatul a angajat fără să știe un agent federal sub acoperire pentru a-i ucide soția, în timp ce avea impresia că era de fapt un asasin cu contract.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit oficialilor FBI, Marenghi „s-a plâns că soția sa a cerut un ordin de restricție împotriva lui” încă din ianuarie 2021.

Cei doi au trei copii împreună, iar bărbatul s-a gândit că își va simplifica viața și relația cu copiii dacă o elimină pe soție.

Marenghi ar fi „abordat subiectul uciderii soției sale” cu un informator care mai târziu a fost menționat în dosarele instanței drept „sursă confidențială” sau „CS”.

Un șir de mesaje text din 1 ianuarie 2021 între Marenghi și CS a arătat că soțul „a ridicat din nou subiectul uciderii soției sale”.

Citește și: O mamă a doi copii a fost ucisă cu sălbăticie de câinii vecinilor, chiar în fața fiului său cel mic/ Proprietara câinilor: "Am inima frântă, sunt în stare de șoc, sunt neîncrezătoare și vreau doar să mor”

Marenghi i-a cerut agentului sub acoperire să-l asiste și să-i „elimine” problema în schimbul a 10 mii de dolari.

Soțul i-a dat asasinului plătit fotografii și programul de lucru al soției

„Marenghi a fost de acord și i-a oferit lui CS fotografii ale soției sale, informații despre locul și orele de lucru ale soției sale, adresa de domiciliu din Malden, o descriere a vehiculului ei și numărul de telefon.”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Autoritățile au dezvăluit că Marenghi a predat ulterior un avans în numerar de 1.500 de dolari pentru înfăptuirea crimei, în timpul celei de-a doua întâlniri cu agentul.

Oficialii afirmă că Marenghi era dornic ca atentatul să aibă loc cât mai curând, îndemnându-l pe agentul sub acoperire să se apuce repede de treabă.

După acea întâlnire, CS a contactat ofițerii locali de la Departamentul de Poliție Northwood din New Hampshire, care ulterior au luat legătura cu FBI.

Bărbatul a aflat atunci că și-a ales greșit asasinul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si