O americancă, mamă a doi copii, în vârstă de 38 de ani a murit după ce s-a dus să hrănească câinii vecinilor și a fost sfâșiată de ei, în timp ce fiul ei cel mic alerga disperat după ajutor. 

Cei doi câini care au atacat au fost eutanasiați

”Kristin a fost atacată de doi dintre cei trei câini pe care se dusese să îi hrănească”, a declarat medicul legist din Perry County, Robert Ressler.

Serviciile de urgență nu au putut ajunge la ea până când cei de la controlul animalelor au ajuns la fața locului și au tranchilizat câinii.

Cele două animale implicate în atac au fost eutanasiate ulterior, după ce au fost duse la un veterinar. La scenele șocante a fost prezent și fiul cel mic al femeii.

Citește și: EXCLUSIV: Cum să te aperi în cazul unui atac al câinilor/ Specialist în comportamentul canin: ”E important ca oamenii să înțeleagă că animalul întotdeauna prevestește un atac”

Kristin Potter, americanca ucisă de câinii vecinilor

Kristin Potter, americanca ucisă de câinii vecinilor

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"A fost prezent la locul faptei, dar nu cred că a asistat la mare parte din ea.

Imediat ce a văzut momentul în care câinii au început să o atace pe mama sa, a fugit peste drum pentru ca fratele său să sune la 911”, a declarat medicul legist.

Proprietara câinilor, în stare de șoc

Poliția a spus că cei doi câini Great Danes s-ar fi bătut și și-ar fi îndreptat furia asupra lui Kristin, când aceasta a încercat să-i despartă.

Proprietara câinilor s-a declarat "cu inima frântă" de cele întâmplate.

"Nu am avut nici o problemă. Am inima frântă, sunt în stare de șoc, sunt neîncrezătoare și vreau doar să mor. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva”, a spus Wendy Sabathne.

Poliția a spus că cei doi câini Great Danes s-ar fi bătut și și-ar fi îndreptat furia asupra lui Kristin

Poliția a spus că cei doi câini Great Danes s-ar fi bătut și și-ar fi îndreptat furia asupra lui Kristin

[Sursa foto: Mirror]

Femeia a trecut prin dureri cumplite după ce și-a pierdut soțul, dar în prezent era logodită și plănuia să plece în Florida cu logodnicul ei, Jacob. De asemenea, unul dintre fiii ei a murit într-un accident de bicicletă în 2020, la doar 11 ani.

Citește și: O minoră, de zece ani, a fost mușcată de un maidanez. Copila a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"Când ești în preajma ei, pur și simplu te simți mai bine. Când vorbești cu ea, pur și simplu te simți mai bine. Cu toate tragediile care s-au întâmplat în viața ei, ea încă avea o mare credință în Dumnezeu. Așa era ea. Simțea că există un motiv pentru orice", a declarat sora mai mică a lui Kristin, Jennifer Keefer, pentru WGAL.

"Era pur și simplu plăcută.

Toată lumea o iubea”, a mai precizat Jennifer. De asemenea, tatăl femeii a spus că aceasta a mai fost mușcată de unul dintre câini în urmă cu câțiva ani. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si