Experiența bizară a omului a avut loc la Londra. El voia să călătorească cu trenul în vagonul cușetă din Glasgow spre Londra. Bărbatul s-a urcat în tren, a adormit, dar s-a trezit dimineața în aceeași gară.

Citește si: Incendiu în tren- oamenii au sărit pe geam

Scoțianul a povestit întreaga sa experiență. El a povestit în mediul online ceea ce a pățit.

Omul a vrut să plece cu trenul din gara Glasgow către Londra, iar el a optat pentru un bilet la cușetă.

Bărbatul a rămas mut de uimire

Individul a explicat că a urcat în tren, apoi s-a pus să doarmă. Dimineața când s-a trezit a crezut că a ajuns la destinație, însă era în același loc. Trenul a plecat, deși dimineața ar fi trebuit să ajungă la destinație.

„De 15 ani de când merg cu trenul ăsta și după multe întâmplări bizare, asta este cea mai ciudată. M-am trezit și trenul nu plecase din Glasgow. A stat aici toată noaptea, iar acum ne coboară din tren la 5:30 dimineața, în orașul greșit”, a scris el pe Twitter.

Citește si: Restricții de circulație, sâmbătă și duminică, pentru mașinile mari, în mai multe județe din țară

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Trenul era defect, însă controlorii le-au permis călătorilor să urce în el în seara respectivă. Bărbatul care de 15 ani circulă cu trenul a făcut același lucru.

El a mai mărturisit în postarea făcută că mergea la serviciu, iar acum a fost nevoit să anunțe că nu mai poate să ajungă din cauza incidentului care a avut loc.

„Merg cu trenul la serviciu.

Nici nu știu ce să spun...”, a mai spus bărbatul.

Citește si: Locomotiva unui tren cu 100 de pasageri a luat foc în mers. Mecanicul a suferit arsuri de gradul II

Călătorii au cerut explicații, însă trenul nu a mai plecat din gară din cauza unor probleme de la rețeaua electrică.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Se pare că acestea au apărut seara târziu din cauza temperaturilor mult prea mari, iar reprezentații nu au reușit să mai schimbe garnitura, astfel încât cei care și-au achiziționat bilet să poată ajungă acolo unde își aveau destinație.

Compania feroviară a anunțat că lucrurile se vor rezolva, iar pasagerii care au fost nevoiți să stea în tren o noapte întreagă își vor primi banii înapoi pe biletul achiziționat.

Citește si: Dan Negru, revoltat de condițiile din gările de pe litoral. Ce le reproșează prezentatorul autorităților: ”Cât poate să coste? Nu a fost nimeni în stare”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si