Un tânăr a trăit șocul vieții când a văzut câți bani a încasat în conturi. El a primit, dintr-o eroare, aproape 300 de salarii, în loc de unul singur. Întâmplarea a avut loc în Chile. Angajatul a declarat că va returna banii pe care i-a primit în plus. Ulterior, se pare că s-a răzgândit și s-a făcut nevăzut.

Citește si: Autoritățile din Franța s-au mobilizat pentru a ajuta o româncă. Femeia este mamă a 7 copii și a fost expulzată, fără a fi însoțită de familie

Bărbatul a primit o sumă de 300 de ori mai mare decât ar fi trebuit, în cont, în ziua salariului. Omul din Chile a primit luna trecută peste 180.000 de dolari, adică 165.398.851 de pesos chilieni.

Șocul unui bărbat în ziua de salariu

Tânărul era angajat la unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din Chile. Departamentul de resurse umane al companiei a făcut o greșeală și i-a trimis accidental 286 de salarii în loc de unul singur.

Citește si: Curs valutar BNR azi, 30 iunie 2022. Evoluția monedei euro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În mod normal, el trebuia să încaseze un singur salariu, în valoare de 500.000 de pesos (542 de dolari). Spre surprinderea tuturor, bărbatul și-a dat demisia și a dispărut fără urmă. Acum este de negăsit.

Pe data de 30 mai 2022, un asistent de birou de la Cial l-a abordat pe un director adjunct și i-a spus despre eroarea de plată. Prima dată, omul a mărturisit că este gata să returneze banii, însă ulterior a demisionat de la locul de muncă.

Citește si: VIDEO- Trei români au creat haos într-o sala de jocuri din Italia. Au folosit un autobuz pe post de berbec și au furat toți banii 

După ce s-a dovedit că este o eroare, conducerea l-a informat pe angajat că trebuie să returneze banii în plus. Bărbatul a spus că nu este niciun fel de problemă și că va merge la bancă.

De atunci, banca nu a rambursat suma, așa că cei de la conducere și-au pus semne de întrebare și au încercat să îl contacteze din nou pe angajat, însă nu a mai reușit. La doar câteva zile, bărbatul și-a transmis demisia printr-o firmă de avocatură.

Citește si: Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

Bărbatul este plecat din localitate, iar compania poate încerca să-și recupereze prejudiciul acționându-l în judecată, potrivit aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si