Un fost student a rămas grav handicapat în urma unui incident care a avut loc la Universitatea din Missouri în octombrie 2021. 

Citește și: VIDEO- Studenții români nu se înghesuie la muncă. Ce îi determină pe tinerii din generația Z să amâne intrarea pe piața muncii?

Danny Santulli făcea parte dintr-o fraternitate Phi Gamma Delta și a fost obligat de colegi să bea "o cantitate obscenă" de alcool, lăsându-l permanent orb și incapabil să vorbească sau să meargă.

Unul dintre studenții care au participat la "botezul" tânărului Danny, Ryan P. Delanty, a pledat vinovat și riscă șase luni de închisoare pentru fapta comisă.

Danny Santulli a rămas cu leziuni permanente ale creierului în urma incidentului, potrivit Lad Bible.

Studentul a fost forțat să bea până a intrat în comă alcoolică

Ryan Delanty a pledat vinovat că a furnizat băuturi alcoolice unui minor. Studentului american i s-a dat să bea o sticlă de 1,75 litri de vodcă și apoi a fost obligat să bea bere printr-un tub, potrivit acuzațiilor din cadrul procesului.

Procurorii urmează să recomande o pedeapsă de șase luni de închisoare, urmată de șase luni de arest la domiciliu, ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției. Sentința va fi dată pe data de 24 mai 2024.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

În urma audierilor din proces, s-a aflat că studentul a leșinat din cauza băutării excesive, atârnând pe jumătate de o canapea și devenind albastru la față, însă nimeni nu a chemat o ambulanță decât mult mai târziu.

Când membrii frăției și-au dat seama că se afla într-o stare mai gravă decât părea, l-au urcat într-o mașină pentru a-l duce la spital.

Din păcate, până a ajuns acolo, "bobocul" a încetat să respire, astfel încât deși a fost resuscitat, i s-au provocat leziuni grave și de lungă durată ale creierului.

danny santulli Caz șocant într-o universitate din SUA

Caz șocant într-o universitate din SUA

[Sursa foto: Ladbible.com]

Destinul distrus al unui tânăr de viitor

Potrivit autorităților, cantitatea de alcool din sânge era de 0,486 la mie, adică de șase ori limita legală.

Imobilizat la pat în casa părinților săi, Santulli are nevoie de îngrijire 24/7, cu facturile medicale estimate la peste 2 milioane de dolari (1,58 milioane de lire sterline) de către familia sa.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Stephanie Fortus, avocatul lui Delanty a spus: „Ryan înțelege gravitatea situației și este dornic să ajungă la o rezoluție prin care să se evite un proces”.

Familia lui Santulli a intentat un proces civil împotriva fraternității și a celor 23 de membri ai săi, iar fraternitatea a fost închisă ulterior.

Documentele din instanță dezvăluie că tinerii au vrut să facă o noapte de neuitat pentru noii membrii ai frăției și bobocii au fost obligați să consume „cocaină, marijuana și alcool”.

Danny Santulli

Danny Santulli, pe vremea când era un tânăr normal

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si