Florin Piersic a transmis primul mesaj după ce a fost transferat în București la Institutul Matei Balș, informează Antena 3 CNN. Actorul a fost internat în București din data de 7 mai, ora 22:30.

Cum se simte Florin Piersic?

Acum, mai mulți specialiști îl evaluează, astfel încât acesta să primească cel mai bun tratament. Actorul ar fi spus miercuri, 8 mai că transmite gânduri bune pentru admiratorii săi și că este pe mâini bune, mai scrie sursa citată mai sus.

În acest momente el se află sub supraveghere strictă, medicii fiind rezervați.

”Este stabil la acest moment și se află sub stricta supraveghere medicală. Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de comorbidități. Vom revenii cu detalii ulterior”, au spus reprezentanții Institutului Matei Balș.

Mesaj spital Florin Piersic

Imagine cu Florin Piersic pe scenă.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: Cine este studentul la Medicină care s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Sf. Spiridon din Iași? Tânărul fusese operat

Actorul, infecție gravă la genunchi

Medicul cardiolog de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a vorbit despre intervenția pe care i-a făcut-o actorului chiar în ziua de Paște.

Mesaj spital Florin Piersic

Imagine cu Florin Piersic pe scenă.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Piersic? Actorul a fost transferat la Institutul Matei Balș: ”Am depistat că pe sonde sunt vegetații”

Doctorul Horia Roșianu a mărturisit că Florin Piersic a avut o dublă infecție, însă cea legată de sondele cardiace a fost rezolvată. În continuare, el a recomandat familiei să meargă la un specialist pentru infecția protezei de la genunchi.

„E o infecție dublă: infecția protezei și infecția sondelor cardiace. E bine. S-a întâmplat să fiu în concediu de odihnă, dar oricum tratamentul antibiotic trebuia făcut. Oricum a fost o nenorocire foarte mare.

Când vezi o vegetație pe o sondă cardiacă, nu sari imediat pe ea, trebuie administrat tratament adecvat. Împreună cu o comisie, cu medicii anesteziști, cu colegi de cea mai înaltă clasă, am depistat că pe sonde sunt vegetații, dar s-a pus problema ce se rezolvă mai întâi, infecția protezei de genunchi, sau desfundarea sondelor. Din punct de vedere cardiac, am strâns repede o echipă de 11 colegi și împreună, într-o zi de Paști, duminică dimineață, calmi și liniștiți, în 45 de minute am operat marele actor, am extras stimulatorul și sondele fără nicio problemă”, a spus medicul pentru România Tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si