Gestul impresionant făcut de un bărbat pentru soția lui. El și-a scos animalele la vânzare pentru a o salva

Gestul impresionant făcut de un bărbat pentru soția lui. El și-a scos toate animalele la vânzare pentru a o salva. Câteva capre, nişte găini și bibilici au fost scoase la vânzare.

G.B., sâmbătă 11 iulie 2020 , 15:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gestul impresionant făcut de un bărbat pentru soția lui. El și-a scos animalele la vânzare pentru a o salva de la moarte. Omul a scos toate animalele, care îi asigurau existența, pentru a le vinde. Anunțul vânzării a fost pus pe internet, totul pentru soția sa care este într-un scaun cu rotile.

Bărbatul a ajuns în această situație, după ce soția sa a făcut un accident vascular cerebral. De atunci omul se chinuie să strângă suma de 1.500 de lei pentru tratament. Oamenii cu suflet care au văzut anunțul l-au ajutat şi cu bani şi l-au lăsat să-şi păstreze şi animalele.

„Le mulţumesc din suflet încă o dată, deci n-am cuvinte, toată viaţa mea, n-am crezut, n-am crezut niciodată că o să existe oameni care să mă ajute”, a spus bărbatul.

Gestul impresionant făcut de un bărbat pentru soția lui. El și-a scos animalele la vânzare pentru a o salva

Bărbatul din Caraș-Severin a fost mai fericit ca niciodată când a văzut că primește sprijin din partea oamenilor. Soția lui trece prin cele mai groaznice clipe din viață. Ea a suferit un atac vascular cerebral, iar acum are nevoie de medicamente pentru a se recupera. Femeia avea nevoie de suma de 1.500 de lei, iar soțul era dispus renunţe la animalele care îi erau singura avere.

a scos animalele la vânzare pentru soție

„Îmi sunt dragi animalele, putem să le creştem, dar mai importantă e viaţa soţiei, să mă duc cu ea la recuperare. Ce să fac? Am pus că vând şi eu animale”, a mai spus bărbatul pentru a1.ro.

Citeste si: Coronavirusul distruge creierul, dar și alte organe. Ce trebuie să faci dacă ești infectat

Citeste si: Doliu în casa „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Coronavirus România 11 iulie 2020. Explozie de noi cazuri: Cel mai mare număr zilnic de la debutul pandemiei

Bărbatul grijuliu a crescut la casa de copii. El a mărturisit că a trecut prin nenumărate probleme. Acum, omul a primit apeluri de la oameni care s-au oferit să îl sprijine, fără nimic în schimb. Gheorghe le-a mulțumit tuturor, cu lacrimi în ochi, celor ce i-au fost alături: „Datorită dumneavoastră suntem născuţi din nou! M-am sacrificat pentru soţia mea şi cea mai mare bucurie a mea asta este în fiecare an am sacrificat câte ceva, bunuri ca să o duc să se recupereze.”

Cu banii primiți de la oamenii binevoitori, cei doi soți vor plăti tratamentul, dar le vor ajunge și să trăiască o perioadă bună de timp.

Citeste si: Adela Popescu, mamă pentru a treia oară? Tocmai a făcut anunțul: „Ne gândim cum să o scoatem la capăt”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si