A stat în moarte clinică 20 de minute. Ce a văzut pe lumea cealaltă o schioare cunoscută

Rhianna Shaw, în vârstă de 29 de ani, o schioare experimentată a intrat în moarte clinică după ce a fost surprinsă de o avalanșă.

Author: E. V. vineri 04 ianuarie 2019 , 13:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Era la schi cu prietenii în stațiunea St Anton din Austria, când s-a ciocnit cu un alt schior și au căzut amândoi în zăpadă și la scurt timp a intrat în moarte clinică.

Sportiva a povestit ce a văzut "pe lumea cealaltă".

A stat în moarte clinică 20 de minute

„Dar dintr-o dată am simțit că nu mă mai puteam mișca din cauza greutății zăpezii. În câteva secunde nu mai puteam respira. Am încercat să țip, dar a devenit evident că nimeni nu mă auzea. Așa că am decis să nu mai respir și totul a devenit foarte liniștit”, a povestit tânăra conform presei din străinătate.

Femeia spune că totul a fost ca un vis pe care și-l amintește foarte foarte bine. „Am început să merg pe o cărare printr-o pădure liniștită.

Totul a fost la fel de luminos ca ziua, dar era ciudat tot calmul care mă înconjura. Și pe jos părea că era un fel de zăpadă, doar că nu ca cea pe care o știam eu”, a explicat aceasta.

A stat în moarte clinică 20 de minute

Norocul a fost de partea ei, iar prietenii au salvat-o.  „De fapt, numai din întâmplare am fost găsită. Prietenii mei mi-au spus că tocmai își lipiseră mâinile de zăpadă când au găsit unul dintre bețele mele de schi și apoi au dat de piciorul meu. Fața mea era complet albă, aveam buze purpurii și nu aveam puls, dar îmi amintesc că m-am trezit când l-am simțit pe prietenul meu că mă săruta", a încheiat Rhianna Shaw. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si