Un accident rutier în care au fost implicate cinci maşini s-a produs duminică pe sensul spre litoral al autostrăzii A2. „La kilometrul 83+500 metri, pe Autostrada A2 pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Dâlga, judeţul Călăraşi, cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste si: Un șofer de 19 ani, băut la volan, a ucis cu mașina un pieton de 27 de ani

Două victime în urma accidentului rutier de pe A2

În urma impactului, două persoane au suferit leziuni. Medicii le-au evaluat pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital.

Citeste si: Accident cumplit pe o șosea din Kiev. Șapte minori stăteau în portbagajul mașinii care s-a răsturnat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Circulaţia se desfăşoară prin dirijare, pe banda de urgenţă.

Citeste si: VIDEO| Explicația halucinantă a bărbatului care a fost la un pas să producă o tragedie după ce a rupt în două un caiac de pe Dunăre: „Nu i-am văzut...”

accident 18 iulie 2021 pe autostrada soarelui
Accident pe Autostrada Soarelui.[Sursa foto: Facebook]

Vineri un carambol a avut loc pe DN5. Şaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite.

Victimele au fost transportate la spital, iar opt au primit îngrijiri la faţa locului. S-a produs mai multe accidente în lanţ cu 55 de autovehicule. Totul a avut loc în patru puncte apropiate de pe A2, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă pe A2.

Citeste si: Un șofer din Dâmbovița a lovit în plin coloana de mașini de pe A2! Bărbatul susține că nu a văzut nimic: "Am încercat să evit, ei erau deja opriți, nu se vedea nimic, nu erau avarii, nimic"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si