Accident, în urmă cu puțin timp, pe DN 6, în Bragadiru, județul Ilfov. Circulația este oprită temporar, iar coloana de mașini se întinde pe 2 km. O persoană a fost rănită și are nevoie de îngrijiri medicale. Autoritățile urmează să facă cercetări în vederea stabilirii accidentului.

Citește și: Un băiat de 8 ani a fost accidendat în timp ce traversa strada, în Odorheiu Secuiesc

Un băiat de 8 ani a fost accidendat în timp ce traversa strada, în Odorheiu Secuiesc

Un șofer a fost agresat de mai multe persoane, după ce a lovit un băiat de 8 ani în timp ce traversa strada. Purtătorul de cuvânt IPJ Harghita, Maria Plumbu, a furnizat informații cu privire la un accident rutier petrecut în localitatea Ulieș. Un tânăr de 22 de ani a lovit un băiat de 8 ani în timp ce traversa strada.

Citește și:  Accident dramatic în Caraș-Severin! Un tânăr a murit și un altul a fost găsit în stare de șoc după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit violent de o autoutilitară

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Dat fiind faptul că la locul evenimentului s-au deplasat mai multe persoane şi pentru că  şoferul ar fi fost agresat, fiindu-i avariat şi vehiculul, a fost solicitată participarea unei patrule suplimentare de ordine publică şi poliţia locală”, se arată în informarea IPJ Harghita.

În urma accidentului băiatul a fost rănit și transportat la spital.

Citește și:  Un șofer de 19 ani a lovit un tânăr în timp ce făcea drifturi

Un șofer de 19 ani a lovit un tânăr în timp ce făcea drifturi

Un șofer de 19 ani din localitatea argeșeană Rociu ar fi lovit un adolescent în timp ce făcea drifturi, apoi a fugit de la locul accidentului. Inspectoratul de Poliție Județean IPJ (Argeș) a anunțat, luni, că a avut loc un accident în cursul nopții precedente, în comuna Suseni. Un băiat de 19 ani a lovit un alt tânăr în timp ce făcea drifturi.

Citește și:   Accident cumplit în Vâlcea. Un tânăr de 16 ani a murit, alți doi minori sunt în stare gravă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si