Preotul Calistrat, atac la fetele care fac videochat (VIDEO)

Părintele Calistrat, preotul de la o mănăstire din Iași acuzat că a lovit o femeie și care a fost suspendat temporar de la slujbele în Biserică, și-a serbat recent ziua de naștere cu sute de credincioși și simpatizații veniți din toată țara. Preotul continuă seria declarațiilor controversate.

Author: Sorin Negru marți 06 decembrie 2022 , 11:14

parintele calistrat

Părintele Calistrat, în studioul BZI Live

[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor, după ce a fost filmat în timp ce lovește o femeie. 

Citește și: Preotul Calistrat face primele declarații după ce a fost acuzat de mai multe agresiuni fizice: „Scuzele nu folosesc la nimic”

Invitat, recent, la o emisiune online a publicației „Bună Ziua Iași”, părintele Calistrat, de la Mănăstirea Vlădiceni a taxat persoanele care practică videochatul, pentru a-și câștiga existența.

Citește și: Preotul Calistrat se compară cu vrăjitoarele

Preotul chiar a oferit câteva exemple concrete de enoriașe, venite să se spovedească, care i-au mărturisit că își câștigă existența din spectacolele în fața camerei web.

Părintele Calistrat: "O mamă cu trei copii mi-a spus că face asta"

„Trupul este templul Duhului Sfânt, iar a batjocori trupul, pentru că videochatul înseamnă niște forme de manifestare senzuale, de sexualitate, de inducție a plăcerii... Am întâlnit o mamă cu trei copii care făcea asta. Și mi-a spus: Părinte, nu am cum să mă opresc, nu am din ce trăi", a declarat preotul ieșean.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Fostul preot Daniel Balaș, accident în Dubai cu un bolid de lux. „Mi-am dat seama că totul în viață e până la un punct”

"Videochatul nu este o meserie, nu este un serviciu. Videochatul este ceva care vatămă sufletește și trupește, adică în momentul în care faci lucruri din astea jenante, astea nu mai țin de natura biologică a lucrurilor”, a spus părintele Calistrat, pentru BZI Live.

"Maria Egipteanca nu a făcut videochat"

Părintele a mai relatat discuția cu o altă femeie care a întrebat dacă Biserica ar fi de acord cu legalizarea prostituției. "Indiferent dacă se va legaliza sa nu prostituția, ea tot este un păcat", a precizat duhovnicul. 

Citește și: Preotul Calistrat face primele declarații după ce a fost acuzat de mai multe agresiuni fizice: „Scuzele nu folosesc la nimic”

"Ea mi-a spus că prostituatele pot să-și facă o biserică a lor, cu hramul Mariei Egipteanca, care a fost desfrânată. Să nu uităm că Maria Egipteanca a stat 47 de ani în pustie și a făcut pocăință, nu a făcut videochat", a arătat părintele Calistrat.

Citeste si: Cine a inventat absorbantele. Femeile din înalta societate foloseau absorbante făcute din bureți sau blănuri de animale- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

Părintele Calistrat a vorbit și despre viața Sfântului Nicolae. Vezi aici

Părintele Calistrat este o veritabilă vedetă printre creștin-ortodocși, mai ales în mediul online. La jumătatea lunii noiembrie, a fost implicat într-un scandal, după ce în presă a apărut o înregistrare realizată în curtea mânăstirii unde slujește preotul și care surprinde momentul în care acesta lovește o enoriașă.

Poliția a intrat pe fir și a pornit o anchetă, dar nici Biserica Ortodoxă Română nu a ignorat episodul. Arhiepiscopia Iașilor l-a taxat pe Calistrat, căruia i s-a interzis să slujească sau să spovedească.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si