Potrivit primelor informații, tânărul se pare că circula cu viteză. Camerele de supraveghere de la o spălătorie din zonă au surprins momentul în care autoturismul condus de tânăr vine cu viteză și intră frontal în copacul de pe marginea drumului.

Tânărul de 26 de ani a rămas încarcerat în mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate din autoturism.

accident bucurești

Accident grav în Capitală: un tânăr a murit.

[Sursa foto: Antena 3]

Medicii nu l-au putut salva

Medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr. Șoferul unui autobuz ar fi fost cel care a sunat la 112 imediat după impact.

Citeste si: Trei persoane au fost rănite, după ce un șofer a intrat pe contrasens

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform martorilor, pe strada Antiaeriană din București se circulă în mod normal cu viteză.

Oamenii legii au deschis deja un dosar penal.

Accident rutier șocant: un bărbat a sărit cu mașina în apă după ce s-a certat cu soția

Un accident rutier cumplit a avut loc noaptea trecută în Mihăilești. Un bărbat a sărit intenționat cu mașina în apă. El a vrut să moară după o ceartă cu soția.

Citeste si: O femeie de 50 de ani și un copil au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada

Întâmplare neașteptată  la Mihăilești. Un bărbat a sărit cu mașina în apă după un conflict cu soția. El a vrut să se sinucidă.

Martorii au declarat că cearta între cei doi soți ar fi izbucnit azi-noapte.

După câteva zeci de minute în care și-ar fi aruncat vorbe grele, bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului și a demarat în trombă.

Citeste si: EXCLUSIV| Zi importantă pentru agentul Constantin Popescu. Azi are loc audierea finală în dosarul soldat cu moartea Raisei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si