Accident cumplit la Botosani! Un copil de cinci ani este in stare grava dupa ce i s-a infipt o tepusa de lemn in piept
Actual

Accident cumplit la Botosani! Un copil de cinci ani este in stare grava dupa ce i s-a infipt o tepusa de lemn in piept

L. S.
14 sep 2018

Un copil de cinci ani din Darabani, judetul Botosani, a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident petrecut la joaca, in preajma parintilor.

Copilul era la o stana, impreuna cu parintii si se juca. Baietelul s-a urcat, la un moment dat, pe o capita de fan, insa s-a dezechilibrat si a cazut de la o inaltime de aproximativ trei metri. Din nefericire, micutul a cazut peste o tepusa de lemn dintr-un gard, care i s-a infipt in piept, aproape de inima.

Citeste si: Incendiu violent in Buzau! Doua locuinte au fost cuprinse de flacari. Un copil de 2 ani a ars de viu

Parintii au auzit urletele de durere si au chemat imedia ambulanta, care l-a transportat pe baietel de urgenta la spitalul din Dorohoi. Starea copilului este in continuare grava, insa daca bucata de lemn s-ar fi infipt cu cativa centimetri mai sus, copilul nu ar mai fi fost in viata pentru ca obiectul contondent i-ar fi ajuns in inima.

Citeste si: Horoscopul banilor! Zodiile care se vor imbogati nesperat in urmatorii ani. Norocul le loveste in aceasta iarna

„Pacientul a fost directionat de la Darabani la Dorohoi, unde a fost diagnosticat cu o plaga profunda, penetranta, precordiala, fiind trimis de urgenta la Botosani. Cadrele medicale au decis internarea lui si tinerea sub supraveghere, nefiind atins cordul”, a precizat un cadru medical din Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean.

sursa: botosaninews.ro

Citeste si: Patru copii de la o gradinita din Barlad au ajuns la spital intepati de albine

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook