Tragedia a avut loc pe o șosea din California, cu trei mașini implicate. În urma impactului, un Ferrari s-a rupt în două, iar șoferul a murit pe loc, potrivit Fox News.

Citește și: O locomotivă care tracta o garnitură de vagoane fără pasageri a luat foc

Accidentul nefericit a avut loc vineri după-amiază. Șoferul bolidului italian conducea cu viteză și a pierdut controlul mașinii într-o curbă, potrivit polițiștilor.

Autoturismul Ferrari s-a lovit violent de un SUV Mazda și de o Toyota, distruse în urma impactului.

Tragedie pe o șosea din California

Șoferul aflat la volanul bolidului a fost declarat decedat după ce a fost scos din mormanul de fiare. Alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului și au fost transportate la spital cu elicopterul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Accident rutier dezastruos: un autocamion încărcat cu sucuri s-a răsturnat. Șoferul de 49 de ani a murit

Citește și: Durere fără margini! Marius a murit, după ce a fost lăsat să agonizeze în stradă, chiar de șoferul care l-a lovit: „Odihnește-te în pace, tati!”

Șoferii celorlalte două vehicule au suferit doar răni ușoare, au mai spus polițiștii.

Citește și: „Alexia și-a mișcat degetele. Și-a strâns și pumnul”. Adolescenta de 15 ani, ale cărei mâini au fost replantate, dă primele semne de recuperare

Citește și: Șoferul accidentului din Pașcani, în care Alexia și-a pierdut brațele, primele declarații despre tragedie! A făcut confesiuni dureroase: „A început panica, toți răcneau”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si