La data de 16 decembrie, la ieșirea din Pașcani, un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat, iar două dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre pasagerii răniți grav se afla și Alexia, tânăra de 15 ani căreia îi fuseseră amputate brațele, în urma accidentului, dar pe care medicii au reușit să le salveze. Acum, Alexia este în afara oricărui pericol și se recuperează.

Acum, la câteva zile de la accidentul îngrozitor, șoferul autocarului și-a făcut curaj și a vorbit public despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Citește și: Frățiorul Alexiei, fata care era pe cale să își piardă ambele brațe în accidentul din Pașcani, a fost cel care a găsit mâna surorii sale între fiarele autocarului

Accidentul s-a întâmplat „în două secunde”

Marcel Politic este șoferul autocarului care s-a răsturnat în apropiere de Pașcani. Bărbatul este extrem de afectat de incidentul cutremurător și nu își poate explica cum s-a produs accidentul. 

Am 35 de ani de când conduc autocare, n-am avut niciun accident, n-am avut nimic, n-am putut să concep vreodată că n-o să pot stăpâni o mașină în drum. S-a întâmplat în două secunde.

Ce vă pot spune este că urma o curbă și am observat mâzgă pe jos, cum au adus tractoarele care au lucrat pământul”, a mărturisit șoferul autocarului, pentru  BZI.ro

Citește și: Miracolele se țin lanț! Alexia, fata de 15 ani căreia medicii ieșeni i-au replantat brațele, și-a mișcat degetele: „Toți sunt eroi!”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”- wowbiz.ro

Mașina imensă pe care o conducea bărbatul nu a mai răspuns la comenzile lui.

Am călcat frâna, am simțit cum mașina s-a dus într-o parte, iar atunci am dat drumul. Din experiența mea, când dai drumul la frână, mașina se redresează, dar nu s-a mai întâmplat așa, în două secunde s-a dus”, a mai adăugat Marcel Politic, pentru sursa citată mai sus.

Astfel, planul nu a fost conform cu realitatea și peste 20 de persoane au fost rănite.

Citește și: O fată și un băiat au murit într-un accident cumplit la Sibiu. Alți doi tineri, în stare gravă. O mașină de lux a intrat sub un TIR

Șoferul autocarului, dezvăluiri despre momentul în care autocarul s-a răsturnat

În momentul în care Marcel Politic a pierdut controlul volanului autocarului care s-a răsturnat la Pașcani, teroarea s-a dezlănțuit. Toți țipau, erau agitați și speriați. 

Șoferul a povestit cu greu clipele de groază prin care el, dar și pasagerii autocarului, au trecut. La momentul relatării, bărbatul se abținea din răsputeri să nu plângă. 

După șocul ală a început panica, toți răcneau, au început să vină salvările, a venit poliția. Nu pot să explic nimănui prin ce situație am trecut, dar nu aș dori nici celui mai mare dușman al meu să treacă prin așa ceva.

Mă bucur că fata a putut fi operată și îi mulțumesc lui Dumnezeu încontinuu că nu a rămas infirmă. Am și eu copii, nepoți și știu ce înseamnă, mulțumesc lui Dumnezeu că au scăpat toți cu viață”, a mai spus șoferul autocarului.

Citeste si: Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor. „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cât costă taxa de moștenire în 2024?- radioimpuls.ro

La momentul producerii accidentului, Marcel Politic a declarat că nu avea viteză mare.

„Nu aveam viteză. Maxim 60 la oră aveam”, a mai declarat șoferul.

Citește și: Cine sunt cei 35 de pasageri implicați în teribilul accident de la Pașcani? Doctorii au făcut primele declarații despre starea victimelor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si