Un grav accident rutier s-a produs, joi seara, în comuna Schitu Golești. Traficul a fost blocat după ce o mașină a intrat într-un cap de pod și în alte autoturisme staționate.

Citește și: Un șofer este căutat de polițiști, după ce nu a oprit la semnalele luminoase și se afla într-o mașină neînmatriculată

Accidentul s-a întâmplat pe drumul principal, DN 73, în zona Căminului Cultural din comuna Schitu Golești, informează presa locală.

Patru tineri, în stare gravă la spital

Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei prea mari și mașina a intrat într-un cap de pod.

În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime.   ISU Argeș transmite că trei dintre victime au fost preluate de echipaje ale SAJ, iar una de echipajul SMURD.

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat șoferul în vârstă de aproximativ 22 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, și care acuza dureri lombare și la mâna dreaptă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Doliu în lumea sportului românesc: Luca Petcu s-a stins la 21 de ani

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au fost la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de două echipaje ale SAJ.

accident valcea

Accident grav în județul Vâlcea

[Sursa foto: Facebook]

Ce a transmis IPJ Argeș

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de

deplasare, a părăsit partea carosabilă, a izbit un cap de pod și un autoturism parcat pe pod, după care s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a drumului ”, explică IPJ Argeș.

Citește și: Anchetatorii au aflat cum au acționat hoții în cazul jafului din casa lui Tzancă Uraganu

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În urma evenimentului au rezultat patru victime.Trei dintre acestea au fost preluate de echipaje ale SAJ, iar una de echipajul SMURD.Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 de ani, are a suferit un traumatism cranio cerebral, acuza dureri lombare și la nivelul membrului superior drept ”, arată ISU Argeș.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut ”, precizează IPJ Argeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si