Polițiștii au verificat în baza de date, iar autoturismul nu era înmatriculat. Șoferul a tras pe dreapta, apoi a demarat. Mai multe focuri de armă au fost trase în plan vertical. Incidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Lețcani. Nu au fost înregistrate victime.

Citește și: Un șofer de 19 ani a lovit un tânăr în timp ce făcea drifturi â

”Poliţiştii aflaţi în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulaţie. Iniţial, şoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă. Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieşirea din localitatea Leţcani a acroşat un alt auto, iar şoferul a coborât şi a fugit. Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical”, informează IPJ Iaşi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un băiat de 8 ani a fost accidendat în timp ce traversa strada, în Odorheiu Secuiesc

Un șofer de 19 ani a lovit un tânăr în timp ce făcea drifturi

Un șofer de 19 ani din localitatea argeșeană Rociu ar fi lovit un adolescent în timp ce făcea drifturi, apoi a fugit de la locul accidentului. Inspectoratul de Poliție Județean IPJ (Argeș) a anunțat, luni, că a avut loc un accident în cursul nopții precedente, în comuna Suseni.

Citește și:  Accident cumplit în Vâlcea. Un tânăr de 16 ani a murit, alți doi minori sunt în stare gravă

„În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii  Formaţiunii Rutiere Costeşti  s-a stabilit faptul că, în aceeaşi noapte(...), într-o parcare de pe raza localităţii Suseni, un tânăr de 19 ani, din Rociu, pe fondul conducerii agresive a autoturismului (efectua drifturi), a accidentat, grav, un tânăr de 18 ani, din Rociu, care se afla în parcare, călcându-l cu roata autoturismului pe gamba piciorului drept. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat ulterior”,  se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si