Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în această dimineaţă, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe DN 7, în judeţul Vâlcea ”, a informat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene, Georgiana Stancu.

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că două TIR-uri, conduse din direcţii diferite, au intrat în coliziune frontală. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două persoane.

Traficul este blocat total

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a trimis la intervenţie un echipaj SMURD, pentru a transporta victimele care au supravieţuit impactului la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

Citeste si: VIDEO| O familie și-a pierdut viața într-un teribil incendiu

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Traficul este blocat total ”, a mai menţionat aceeaşi sursă.

Moarte șocantă pentru un tânăr de 17 ani. A fost spulberat pe trecerea de pietoni

Un tânăr de 17 ani a murit, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în Câmpina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Teribilul accident  s-a produs pe o trecere de pietoni din Câmpina. Paul Alexandru era elev la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" în clasa a XI-a C. Tânărul mergea spre casă, când pe trecerea de pietoni a fost spulberat de o șoferiță începătoare în vârstă de 22 de ani.

Citeste si: Traian Băsescu a reacționt după ce Udrea a fost arestată: „Nu am spus niciodată despre...”

În urma impactului puternic, adolescentul a murit pe loc.

Elevul a murit pe loc. Tânăra de 22 de ani l-a lovit din plin, iar Paul Alexandru a pierit în urma impactului puternic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si