Bărbatul care ar fi responsabil de producerea accidentului rutier are 18 ani şi este domiciliat în Şiria, iar coliziunea a avut loc în satul învecinat, Galşa.

Citeste si: Caz șocant în Prahova: O femeie este ţinută captivă într-o cameră cu grilaj metalic. Tatăl acesteia susține că nu îşi poate purta singură de grijă

Șase persoane au fost rănite

,,A încercat să iasă din parcarea unui supermarket, a pătruns pe DJ 709, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Covăsânţ.

Autoturismul condus de tânăr a fost proiectat în două autoturisme parcate în afara părţii carosabile. În urma impactului, au fost accidentate uşor şase persoane, pasagere în cele două autoturisme aflate în mişcare", a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Este vorba despre șase victime, trei femei şi trei bărbaţi, care nu au avut nevoie de internare în urma consultărilor medicale.

Oamenii legii precizează că niciunul dintre cei doi şoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Adeverință care servește la mersul cu colindul. Ce primărie a eliberat acest document


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si