Două autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au ajuns la locul accidentului care a avut loc pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. 

Polițiștii susțin că solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost făcută în jurul orei 09:50, iar la fața locului a fost găsită o autospecială a Poliției Locale un autobuz, un autotursim si un cap tractor, toate avariate. 

Citeste si: Caz revoltător la Botoșani: Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit decedat într-o fântână. Victima fusese agresată

Starea victimelor

Cei care se aflau în vehicule au reușit să iasă și nu au suferit răni grave în urma accidentului. Una dintre persoane a fost consultată de către echipajul SMURD, dar fără a fi necesar transportul acesteia la spital. Șoferii vehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, iar toate rezultatele au fost negative.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

Accident grav pe Șoseaua de centură București, în zona localităţii Mogoşoaia. Un pieton a fost rănit

Un pieton a fost grav rănit în urma unui accident produs luni, pe Centura Capitalei pe raza localităţii Mogoşoaia.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că un pieton a fost accidentat grav de un autoturism pe DNCB (Centura Bucureşti), în zona localităţii Mogoşoaia, judeţul Ilfov.

Victima a fost rănită grav, medicii resuscitând-o de urgență la faţa locului. 

Citeste si: Accident cumplit în județul Prahova. O mașină cu trei pasageri s-a răsturnat

Traficul a fost deviat pe Centura Capitalei

Circulaţia a fost restricţionată pe sensul Otopeni către Mogoşoaia, fiind deviat traficul prin municipiul Bucureşti. A fost estimat ca circulația să fie reluată în jurul orei 18:30.

Citeste si: O mașină condusă de un minor de 16 ani, fără permis de conducere, s-a răsturnat pe șinele de cale ferată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si