Carambolul a avut loc pe DJ 204E, la ieşire din Panciu spre Haret, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Din primele rezultate ale cercetărilor, în coliziune au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Șoferii ar fi văzut pietonul care se deplasa pe marginea părţii carosabile a drumului judeţean cu o singură bandă pe fiecare sens de mers şi ar fi încercat să îl evite, însă până la urmă, acesta a fost lovit mortal, fiind agățat în urma ciocnirii dintre cele două autoturisme.

Citeste si: Un copil de 13 ani a spart șapte mașini în două ore. Polițiștii au încercat timp de o săptămână să îl identifice.

Nu se știe dacă pietonul ar fi fost beat

Conform autorităților, în urma impactului au fost alte rănite trei persoane, mai exact cei doi șoferi şi un pasager al uneia dintre mașini.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Urmează ca Serviciul de Medicină Legală să stabilească dacă pietonul era beat.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc aciidentul rutier.

Citeste si: Cine sunt tinerii care au vandalizat o vilă în noaptea de Revelion/Poliția i-a identificat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si