Un accident rutier grav a avut loc în această seară, în județul Vâlcea, relatează news.ro. O minoră ar fi fost găsită inconștientă de către autoritățile ajunse la locul tragediei.

Accident grav, la Vâlcea. O minoră este incoștientă

Accidentul ar fi avut loc în acestă seară pe DN67, în localitatea Mihăești, din județul Vâlcea. Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, în accident ar fi fost implicate două autoturisme.

”Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de o femeie, de 30 de ani, din localitatea Mihăeşti şi un alt autoturism condus de o femeie, de 54 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea”, a transmis IPJ Vâlcea, într-un comunicat.

Citește și: O femeie ar fi fost lovită intenționat cu mașina, de un tânăr. Ce au descoperit autoritățile?

politie

Accident rutier grav în județul Vâlcea! 

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au fost dispuse mai multe echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Punctului de Lucru Bunesti, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare că în urma accidentului, o minoră a fost găsită în stare gravă. Potrivit news.ro, minora ar fi fost identificată într-o stare de inconștiență. Echipajul medical ar fi fost nevoite să aplice manevrele de resuscitare.

smurd

O minoră ar fi fost găsită incoștientă de autorități

[Sursa foto: istockphotos]

Conducătoarele auto ale ambelor autoturisme se pare că au fost testate cu aparatul etilotest. În cazul amândurora, rezultatele au indicat valori negative.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Citește și: Se va încheia sau nu războiul dintre Israel și gruparea teroristă Hamas? Reuven Azar, declarații neașteptate, la șase luni de la începerea conflictului armat

În urma accidentului, traficul în zonă este blocat. Se pare că șoferii sunt deviați pe DJ 647 Mihăeşti- Băile Govora.

Accident grav la Cluj-Napoca: o mașină s-a răsturnat într-o intersecție

Un grav accident rutier a avut loc la Cluj-Napoca, noaptea trecută. Se pare că o mașină s-a răsturnat într-o intersecție, după ce a fost izbită de un alt autoturism care circula cu o viteză peste limita admisă.

În urma accidentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportate la o unitate medicală, conform Realitatea.net.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si