În urma accidentului produs pe DN 2, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Două mașini au fost implicate, iar trei persoane necesită îngrijiri medicale

”Accident rutier produs în localitatea Cristeşti. Sunt implicate doău autoturisme cu opt persoane, dintre care trei persoane solicită asistenţă medicală, toate sunt conştiente ”, a transmis, sâmbătă, ISU Iaşi.

Citește și: Mario Fresh, probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital

Cei de la ISU Iași au mai precizat că o persoană este încarcerată, conştientă, iar două persoane solicită transportul la spital. 

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei care se află la faţa locului, pentru efectuarea cercetărilor ce se impun ”, a transmis Centrul Infotrafic.

Un pensionar a plonjat cu mașina peste un sens giratoriu

Un incident rutier bizar a avut loc noaptea trecută pe o stradă din municipiul Brăila. Un şofer în vârstă de 73 de ani a plonjat cu mașina peste un sens giratoriu. 

Citește și: Accident rutier grav: 14 victime în urma impactului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Călărașilor, dinspre strada Radu Negru, către strada Sebeșului, la intersecția cu strada Milcov, ar fi pătruns în sensul giratoriu, a acroșat bordura și a sărit cu autovehiculul peste acesta”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

În imaginile surprinse de unul dintre martorii aflați la fața locului, se poate observa cum pensionarul în vârstă de 73 de ani intră cu viteză în sensul giratoriu, se ciocneşte violent de

bordură şi pur şi simplu zboară. După impact, șoferul a rămas blocat în mașină și a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a-l elibera dintre mormanele de fiare.

Citește și: Un tânăr din Tulcea este acuzat că a furat un autoturism, iar apoi l-ar fi vândut la fier vechi

Bărbatul a fost transportat la spital cu mai multe răni. Potrivit informațiilor oferite de polițiști, bărbatul în vârstă de 73 de ani a fost testat cu aparatul etilotes care a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul se urcase băut la volan

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Accident violent cu patru victime. O mașină de ridesharing s-a răsturnat și a lovit un stâlp

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice la spital in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a mai precizat sursa citată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Mireasa și mirele au murit în noaptea nunții în cutremurul din Turcia. Povestea tragică a cuplului Elif și Halil Ibrahim

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. 

Se pare că nu este primul incident de acest fel care are loc în acea zonă. De altfel, şoferii dau vina pe autorităţi şi susțin că problema ar fi faptul că giratoriul nu este semnalizat luminos, astfel că noaptea e greu de identificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si