Din cauza oboselii, Mario Fresh a ajuns la spital. El a ținut să menționeze că medicii i-au administrat mai multe vitamine.

Mario Fresh a ajuns la spital

Nopțile pierdute la concerte și orele de muncă din studio și-au pus amprenta pe sănătatea tânărului artist.

''Mă pun la somn. Forțat. Vise fru...'', a scris Mario Fresh în dreptul fotografiilor postate pe contul lui personal de Instagram.

Citește și: Tzancă Uraganu- îndrăgostit până peste cap de Marymar. Cum i-a prezentat-o pe brunetă fetiței lui Anays

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Cântărețul a ajuns de mai multe ori la spital pentru a-i fi administrate perfuzii cu vitamine.

Lino Golden, implicat într-un accident rutier

Cântărețul de muzică trap Lino Golden a fost implicat într-un accident rutier joi, 16 februarie, în București. Acesta s-a ciocnit cu un tramvai în zona Șoseaua Alexandriei din Sectorul 5. Impactul a fost unul puternic, mașina fiind grav avariată, iar cântărețul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Tzancă Uraganu intervine în scandalul dintre Alex Velea și foștii lui colaboratori, Mario Fresh și Lino Golden: „Sunt prietenii mei de familie”

Cântărețul Lino Golden a fost implicat într-un accident pe Șoseaua Alexandriei în București, după ce s-a ciocnit cu un tramvai care circula în zonă.

Citește și: Jador și Mario Fresh, la poliţie în Constanţa. Imagini exclusive

La locul accidentului au sosit autoritățile pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul, pompierii SMURD și Salvarea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si